Gdje sam?

Registriraj se

Polja označena * su obavezna.

Osnovne informacije

 • VCZ će dobivene podatke koristiti za vođenje baze podataka o volonterima/kama, organizatorima volontiranja i volonterskim projektima, evidenciju o izvršenom volontiranju te za povezivanje volontera/ki s odgovarajućim volonterskim projektom.
  Pročitajte više na: Privatnost

 • Prihvaćam pohranjivanje mojih podataka za navedenu svrhu.
 • Kako bi smo ti putem e-maila slali informacije o volonterskim aktivnostima filtrirane prema tvojim interesima, odgovori na sljedeća pitanja:


 • Napomena: Kratkotrajni projekti su volonterske akcije u trajanju od nekoliko sati do nekoliko dana.
  Napomena: Dugotrajni projekti su projekti u trajanju od minimalno 3 mjeseca.

 • Završio/la si s prvim korakom prijave. Sada možeš primati personalizirane vijesti o mogućnostima volontiranja, filtrirane prema tvojim interesima.

  Ostala su ti još dva koraka. Popunjavajući drugi korak prijave postaješ potencijalni volonter te nam omogućavaš da te kontaktiramo ukoliko se pojavi projekt na kojem su potrebne vještine i znanja koje želiš ponuditi volontirajući. Kada popuniš treći korak prijave VCZ dobiva sve informacije o tebi potrebne za početak volontiranja. Možeš dokumentirati svoje dosadašnje volontersko iskustvo te izvršiti on-line prijavu na sve projekte oglašene na www.vcz.hr.

  Registrirati se možeš postupno što znači da nakon svakog koraka možeš završiti prijavu te se u svakom trenutku vratiti na našu stranicu i ispuniti preostale korake.

Znanja i vještine

Volonterski profil

Članstvo u VCZ

Želim se učlaniti Član sam

Privatnost

Slažem se da na internet stranici VCZ-a u popisu volontera bude navedeno moje ime i prezime.

Slažem se da na internet stranici VCZ-a bude objavljen moj volonterski profil. (Na tvom profilu biti će vidljivi sljedeći podaci: korisničko ime, dob, interesi, popis projekata na kojima si sudjelovao/la, dan registracije.)

Captcha