Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
21.06.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Koordinatorica za udrugu Stop specizmu od 2011. godine (www.stop-specizmu.org), osnivačica projekta "Animal Rights Art" (www.animalrightsart.webs.com).
29.09.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Što Ti možeš učiniti za mir? - Oslikaj tramvaj. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.14.01.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Suradnja na Vox Feminae portalu.13.09.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt VOLONTIRANJE NA FOTO-IZLOŽBI "ZOOMIRAJMO RAVNOPRAVNOST".06.05.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt I'm still alive - Dan za Japan.08.09.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Što Ti možeš učiniti za mir? - Oslikaj tramvaj.13.07.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt VoxFeminae.net portal i Vox Feminae festival.13.09.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Edukacijom do uspješnijeg posvajanja.