Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
18.09.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: za prava dijece i za dijecu u bolinici na traumi išli smo ih malo razveseliti i novinarstvo sudjelovala sam u dobrotvornoj akciji krijesnica i bila sam u školi predstavnica UNICEFa te sam svake godine u našoj školi na božičnom sajmu bila i na štandu koji je prikupljo novac za dorotvorne svrhe i radila sam te stvari koje smo tamo prodavali
22.11.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Vip Snow Queen Trophy.13.03.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Volontiraj na Filozofskom fakultetu Zagreb. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.09.11.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Sunce za sve.09.11.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volontiraj na Filozofskom fakultetu Zagreb.13.03.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Vip Snow Queen Trophy. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.