Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
08.09.2014.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Rodena sam u Splitu pa se moje volonersko iskustvo tamo provodilo.U srednjoj skoli sam volontirala u plesnom centru style force sa gluhim osobama.Godinu dana sam radila kao volonter u rehabilitacijskom centru Samaritanac u Splitu.Uloga mog voloterskog rada je bila u smislu pripomoci,drustvenoj socijalizaciji i njezi osobama sa poteskocama.Sada zivim u Zagrebu te se skolujem za djecijeg njegovatelja.
28.10.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Gradionice – terapeutske igre za djecu s ADHD-om.29.09.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt volonter u vrtiću mali princ.21.09.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt VOLONTERI U VRTIĆU.09.10.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volontiranje na SOS telefonu.24.09.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt druženje sa korisnikom oboljelim od cerebralne paralize.29.12.2014.
Završila sam volontiranje na projektu volonter u vrtiću mali princ. Odradila sam 14h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.24.09.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pomoć u radu Udruge.01.10.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Podrška uključivanju djece s teškoćama u razvoju u redovan sustav predškolskog odgoja.