Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
16.11.2015.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Prikupljanje odjeće, obuće, hrane za osobe slabijeg imovinskog stanja. Prikupljanje odjeće, obuće, hrane i dodatne pomoći za poplavljeno stanovništvo istočne Slavonije. Sudjelovanje u obilježavanju svjetskog dana zdravlja u Jastrebarskom (dijeljenje informativnih letaka, upućivanje građana na lokaciju za mjerenje šećera u krvi i krvnog tlaka...). Svi navedeni projekti i akcije bili su u organizaciji Gradskog društva crvenog križa Jastrebarsko.
12.01.2016.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt SFeraKon 2016.01.12.2015.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonteri novinari/prevoditelji za znanstveni portal.28.03.2017.
Završila sam volontiranje na projektu SFeraKon 2016. Odradila sam 45h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.11.2015.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Obilježavanje blagdana „Sv. Nikole“.