Gdje sam?

Rezultati i film o manifestaciji "Hrvatska volontira 2020."

Ovogodišnja, deseta, jubilarna kampanja Hrvatska volontira održala se od 23. do 26. rujna u organizaciji Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, 4 regionalna volonterska centra te lokalnih volonterskih centara. Manifestacija od 2011. godine okuplja građane i organizacije kako bi promovirali i razvijali volonterstvo u Hrvatskoj.

“Hrvatska volontira” 2020. okupila je 114 organizatora volontiranja, koji su u 68 gradova i općina proveli 166 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potaknuli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Ukupno 2.202 volontera poklonilo je 10.241,5 volonterskih sati za izgradnju zajednice koja može i želi više.

Sloganom ovogodišnje manifestacije „Važna društvena mreža“ naglasili smo kako volontiranje stvara priliku za povezivanje i poboljšavanje odnosa u zajednici općenito, pa i u obiteljima.

Veliko hvala svima koji su podržali provedbu kampanje i manifestacije i ove godine, a posebno hvala svim volonterkama i volonterima koji su odvojili svoje vrijeme i pokazali veličinu i vrijednost volontiranja za naše bolje sutra.

Detaljan izvještaj o svim održanim aktivnostima diljem Hrvatske popraćen s mnoštvom fotografija te finalne podatke o uspješnosti manifestacije možete pročitati ovdje, a dokumentarni film o provedenim aktivnostima pogledajte ovdje.