Gdje sam?

Vratili smo se u Čučerje pomoći sugrađanima u potrebi!

Kako bolje obilježiti Međunarodni dan volontera od organiziranja volonterske akcije? Čučerje je ponovo trebalo našu pomoć, mi se ni sekunde nismo dvoumili odazvati!

Naši sugrađani iz Čučerja i dalje osjećaju posljedice potresa iz ožujka, što zbog napuknutih zidova i krovova, što zbog financijskih poteškoća uzrokovanih dizanjem kredita za obnovu svojih domova. Ovoga puta građani su dobili novu donaciju drva za ogrjev koju je trebalo iscijepati, utovariti, odvesti obiteljima u potrebi i istovariti. I tu su nastupili volonteri - predstavnici VCZ-a, Crvenog križa Zagreb, Bad Blue Boysa, DVD Čučerje i DVD Dubrava zajedničkim su snagama pripremili i odvezli drva za ogrjev na kućne adrese 15 obitelji.

Srca su nam puna i još jednom zahvaljujemo svim volonterima koji su se odazvali i odlučili svoju subotu provesti pomažući drugima. Ovo nije prvi put kako smo išli u Čučerje pomoći lokalnoj zajednici, a sigurno nije ni zadnji. Pratite naš web i društvene mreže za informacije o budućim akcijama i svakako se uključite! :)