Gdje sam?

Lokalno volontiranje

Program namijenjen volontiranju u gradu Zagrebu zovemo Zagrebački volonterski servis. Njegov je cilj povezivanje građana s udrugama, ustanovama i inicijativama koje trebaju volontersku podršku i djeluju na području grada Zagreba. Program obuhvaća dugotrajno volontiranje u različitim udrugama i javnim ustanovama te kratkotrajne volonterske projekte – socijalne akcije.

Opširnije

Nagrađeni najaktivniji zagrebački volonteri i obilježen 10. jubilarni Volonterski Oskar!

 30. studenog, 2018. u Staroj gradskoj vijećnici Volonterski centar Zagreb u partnerstvu s Gradom Zagrebom po deseti je puta za redom dodijelio Volonterskog Oskara, nagradu za najaktivnije volontere grada Zagreba u 2018. godini. 10. obljetnica okupila je i više od 20 dosadašnjih Oskarovaca, te je obilježena milenijskom fotografijom sa svim Oskarovcima kroz deset godina dodjele Volonterskog Oskara.

Ove su godine nagrađene tri finalistice kojima je svoje glasove dalo ukupno 4.183 građana. Najveći broj glasova građana osvojila je Milena Štimac (47), volonterka u skloništu za životinje Dumovec, potom Blaženka Eror Matić (56), volonterka udruge volontera u palijativnoj skrbi La Verna te Marija Vujeva (28), volonterka Isusovačke službe za izbjeglice.

Opširnije

AktualniProjekti