Gdje sam?

3 čarobne riječi: Međunarodni volonterski kamp

2000 - 3000 broj je mogućnosti koje imate da ovog ljeta iskoristite svoje slobodno vrijeme za nešto što će promijeniti vaš život (a možda i neće ;), ali će sigurno doprinijeti da na njega pogledate iz iz drugačijeg point of view! A view može biti u Engleskoj, u Bugarskoj, u Grčkoj ili gdje god vas želje, interesi i prijeđeni kilometri odvedu :) .

Potraži svoju priliku ovdje!

Međunarodni

...ili s kim ćete se družiti/sprijateljiti...ili postati fejs-frend!
Među vama će biti i oni koji kažu buongiorno i oni koji kažu günaydin, a vjerovatno neće faliti niti oni koji će vas pozdraviti s auf widersehen! Međunarodna ekipa za koju ne morate biti poliglot, jer jezik će biti English, a (na)učit ćete i međunarodni idiom 'rukama i nogama'!

Volonterski

...ili koji je vama cilj/što ćete tamo raditi.
Raditi s djecom ili odraslima, čistiti šumu ili park, organizirati festival ili izložbu...ukratko radit ćete nešto korisno, upoznat ćete se s domorocima i bit ćete primjer toga da se dobro djelo možda svugdje drugačije izgovara, ali mu je sadržaj more or less svugdje isti - prepoznatljiv i prepoznat!

Kamp

...može, ali ne mora! Možete spavati u šatoru u kontaktu s majkom zemljom, ali isto tako i u domu, školi, centru za azilante...jedino što je sigurno je da nećete biti u hotelu s 5 zvjezdica!


Eh, sada dobro umiješate sve sastojke i uživajte u prekrasnom ukusu!

Prije posluživanja toplo preporučimo još i ovo:

• pročitajte priče volontera koji su već probali čarobni koktel
  (volonterske priče)
• saznajte tajnu cijelog recepta (koraci prijave)