Gdje sam?

Dani otvorenih vrata u VCZ-u!!!

U srijedu 12. lipnja 2013. Volonterski centar Zagreb (VCZ) se od 10 do 17 sati pridružuje Danima otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH.

Predstavit ćemo aktivnosti VCZ-a, mogućnosti volontiranja u Hrvatskoj i inozemstvu te čari odlaska na međunarodne volonterske kampove (druženje, upoznavanje novih ljudi, stjecanje iskustava i rad za dobrobit zajednice). Ispred ureda, u Ilici 29, bit će postavljen štand na kojemu ćete dobiti sve potrebne informacije, a učenici IX. gimnazije će predstaviti volonterske akcije u koje su uključeni te suradnju s VCZ-om. Također će se moći besplatno uzeti volonterske knjižice te različiti informativni i edukativni materijali VCZ-a, ali i kupiti različite edukativne publikacije po promotivnim cijenama. Uz sve navedeno, volonteri i svi zainteresirani bit će u prilici družiti se uz piće i grickalice.


Iako su naša vrata otvorena svaki dan ovo je idealna prilika za bolje upoznavanje VCZ-a, volontera i volonterki IX. gimnazije te volontiranja općenito. Dođite, posjetite nas! Veselimo se druženju s Vama!!!

Vrijeme: 12. lipnja 2013., 10 – 17 sati
Mjesto: Ilica 29, Zagreb