Gdje sam?

Glasajte za super volontere - Volonterski Oskar 2012.

Otvoren je drugi krug natječaja za Volonterskog oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine. U prvom je krugu odlučivanja stručno povjerenstvo uzimajući u obzir kriterije natječaja odabralo troje kandidata koji su ušli u uži krug natječaja. Sada su građani na redu da odaberu kandidata/kinju za kojeg/ju smatraju da zaslužuje ovu nagradu.

 Pogledajte ovdje priče kandidata i glasajte za jedno od njih!

Ovim putem pozivamo sve građane da pročitaju priče troje kandidata te glasaju za kandidata/kinju po svojem izboru, bilo elektronskim putem koristeći ovu stranicu, u uredu VCZ-a u Ilici 29 putem glasačkih listića ili slanjem svojih glasova poštom na adresu Volonterskog centra Zagreb. Da bi bila valjana, pošiljka treba sadržavati Ime i prezime, OIB i potpis osobe koja glasuje, te ime i prezime kandidata kojemu se daje glas.

Glasanje je otvoreno do 22. veljače 2013. do 12 sati, a kandidatu/kinji koji/a prikupi najveći broj glasova građana bit će dodjeljena nagrada Volonterski oskar.

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj osnovi. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu.

Aktivnost se provodi u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Dodatne informacije o natječaju pronađite na stranici, a prema potrebi koristite sljedeće kontakte:

Volonterski centar Zagreb
Ilica 29, HR-10 000 Zagreb
TEL. 01/ 3013 829
FAX. 01/ 3013 058
MOB. 098/ 373 615
e-mail. vcz@vcz.hr