Gdje sam?

Hrvatska volontira 2014. - volontirajte i vi!

Hrvatska mreža volonterskih centara već četvrtu godinu za redom organizira manifestaciju Hrvatska volontira! - priključite nam se od 19. do 24. svibnja 2014. i obojite Hrvatsku volonterskim bojama!

Volonterske aktivnosti održat će se diljem Hrvatske, a uključit će veliki broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki koje će kroz različite javne akcije u svojim zajednicama promovirati volontiranje.

Pod sloganom Frendove ekipiraj i volontiraj!, ove godine naglasak manifestacije stavljamo na volontiranje mladih o čijim vrijednostima, pogledima i stavu ovisi izgled našeg budućeg društva.

Za sudjelovanje u aktivnostima u sklopu manifestacije Hrvatska volontira obratite se Regionalnim volonterskim centrima (ZG, OS, RI, ST) čije kontakte, uz ostale informacije možete naći na: www.volontiram.info 

Radujemo se što imamo priliku zajednički graditi zajednicu koja može i želi više! Prepoznajemo da vođeni vrijednostima kao što su uzajamnost, povjerenje, pripadnost i osnaživanje, volontiranjem doprinosimo općem dobru slobodnom voljom i zadovoljavamo ljudsku potrebu za sudjelovanjem u društvu!

Više o svemu saznajte na www.volontiram.info