Gdje sam?

Inicijativa Jedni za druge - volontiranje u doba korone

 ! Na projekt se ne prijavljuje linkom na prijavu, već upisom u tablicu u priloženom linku !

Radi odgovornosti za sigurnost i zdravlje korisnika i volontera obvezna je registracija na bazu volontera VCZ-a prije upisa u priloženu tablicu.
Link za registraciju: https://www.vcz.hr/volonteri/

Inicijativa Jedni za druge poziva volontere koji žele pomoći u krizno vrijeme epidemije da ispune tablicu u linku i uključe se u mrežu volontera na području grada Zagreba koji ugroženim skupinama građana pomažu s dostavom hrane i lijekova: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EpQ-AfZQWmfBsJkrX1hflWWOK_O6FkO6pWxuE_6OC5g/edit?fbclid=IwAR0QPaCYY86ovlSA49twR2gvgUCt8rqMShD301LAFvG_aZjgLvW8jWTh7gg#gid=0 . 

Volonteri na telefonskim linijama inicijative (0800 900 890) imaju kontakte volontera upisanih u tablicu na linku. U slučaju upita korisnika koji trebaju pomoć, volontere upisane u tablicu će se kontaktirati i dodjeljivati će im se potencijalne dostave i druge volonterske zadatke.
S ciljem zaštite korisnika i volontera u linku Vam šaljemo uputstva za volontere: https://drive.google.com/drive/folders/178ldqi9Y6Qb0pVuXKDRjmKvnhXe3WoY_?usp=sharing 

Kontakt osoba inicijative za dodatna pitanja: Tia Špero, 091 1679614

Potrebni volonteri prije svega iz rubnih dijelova Zagreba: Gradske četvrti Sesvete, Brezovica, Podsused-Vrapče, Gornja Dubrava, Podsljeme i Novi Zagreb - zapad.