Gdje sam?

Obilježite s nama Međunarodni dan mira!

Pozivamo sve volontere i volonterke, prijatelje Volonterskog centra Zagreb te sve zainteresirane građane da nam se pridruže na završnoj proslavi Međunarodnog dana mira koju organiziramo 21. rujna u Društvenom centru Kino Mosor gdje ćemo održati predavanje o izgradnji mira, prikazati film i predstaviti rezultate kampanje te u parku Zrinjevac gdje će nas svojim umijećem zabaviti vrlo raznoliki glazbenici različitih nacija i kultura.

Volonterski centar Zagreb povodom Međunarodnog dana mira provodi promotivnu kampanju „Što Ti možeš učiniti za Mir“. U sklopu kampanje će uz lokalne volontere sudjelovati i 10 međunarodnih volontera u periodu od 13. rujna do 22. rujna. Svrha kampanje je promicanje kulture mira među građanima Grada Zagreba te borba protiv različitih oblika govora mržnje i diskriminacije koji se pojavljuju u obliku grafita i natpisa na pročeljima zgrada u Zagrebu.

Kampanja obuhvaća postavljanje plakata koji nose poruke mira na najprometnije lokacije u Gradu Zagrebu, uklanjanje natpisa mržnje i oslikavanje poruka mira na 6 lokacija te završno druženje uz koncert, film i predavanje.

Pozivamo sve volontere i volonterke, prijatelje Volonterskog centra Zagreb te sve zainteresirane građane da nam se pridruže na završnoj proslavi Međunarodnog dana mira koju organiziramo 21. rujna u Društvenom centru Kino Mosor od 16 do 18 sati gdje ćemo održati predavanje o izgradnji mira, prikazati film i predstaviti rezultate kampanje te u parku Zrinjevac od 17 do 22 sata, gdje će nas svojim umijećem zabaviti vrlo raznoliki glazbenici različitih nacija i kultura. Detaljniji program možete pročitati ovdje.

Vjerujemo da ćete prepoznati važnost širenja duha solidarnosti i tolerancije te da ćete svojim sudjelovanjem doprinijeti snažnijem odjeku kampanje u javnosti i izgradnji kulture mira u našem društvu.

Radujemo se zajedničkom druženju!


Srdačan pozdrav,

Tim Volonterskog centra Zagreb:)