Gdje sam?

Otvoren natječaj za Volonterskog Oskara - zagrebačku nagradu za volontera/ku godine

Pozivamo sve organizatore volontiranja da svoje volontere prijave za nagradu Volonterski Oskar, do srijede 30.10.2019.

Nemojte propustiti priliku nagraditi svoje volontere!

Volonterski centar Zagreb je u srijedu, 09. listopada 2019. otvorio natječaj za Volonterski Oskar, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.

Pozivamo organizatore volontiranja da nominiraju svoje volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos njihovom radu, korisnicima i razvoju organizacije te im na taj način iskažu dodatno priznanje. Ističemo da su nominirani volonteri najbolji ambasadori organizacija iz kojih dolaze i na najbolji način prezentiraju rad organizacije u javnosti.

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj osnovi. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu.

Rok za prijavu je 30 listopada, 2019., a prijavni obrazac i cijeli tekst natječaja dostupni su na internetskoj stranici Volonterskog centra Zagreb www.oskar.vcz.hr/oskar/ te u tiskanom obliku u uredu Volonterskog centra Zagreb, Ilica 29.

Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Dodatne informacije o natječaju pronađite u prilogu i molimo koristite sljedeće kontakte:

Volonterski centar Zagreb
Ilica 29, HR-10 000 Zagreb
TEL. 01/ 3013 058
FAX. 01/ 3013 736
MOB. 098/ 373 672
e-mail. vcz.oskar@gmail.com

Veselimo se vašim prijavama!