Gdje sam?

Pomozimo oboljelim od malignih bolesti

Obavještavamo vas o velikoj javnoj akciji "Zajedno protiv raka", koja će trajati od 06.02. do 20.02. Inicijatori akcije su udruga Jedro za pomoć oboljelima od raka pluća, udruga Europadonna i udruga Europa Colon Hrvatska. Akcija će se održavati u prostorijama GLIPTOTEKE tijekom koje će se moći prisustvovati zanimljivoj 3D izložbi te imati direktne konsultacije sa liječnicima i medicinskim sestrama glede dijagnoze i liječenja raka. Volonteri potrebni u dijeljenju letaka o samoj akciji.

Velika javna akcija "Zajedno protiv raka", će se održati od 06.02. do 20.02.

Inicijatori akcije su udruga Jedro za pomoć oboljelima od raka pluća, udruga Europadonna i udruga Europa Colon Hrvatska. U samoj akciji sudjeluju i druge udruge. Glavni sponzori akcije su Roche i Hrvatski sabor.

Akcija uključuje i organiziranje zanimljive 3D izložbe Ivice Propadala u prostorijama GLIPTOTEKE na kojoj će, u nekoliko komora opremljenih suvremenom tehnologijom, biti predstavljeni vrlo realistični modeli svih tumorskih tipova. Izložba podrazumijeva i predstavljanje svih relevantnih udruga za borbu protiv raka u Hrvatskoj, a pritom će posjetitelji imati priliku i razgovarati s hrvatskim liječnicima i medicinskim sestrama te im postavljati pitanja vezana uz rak, njegovu dijagnozu i liječenje. Akcija će kulminirati dobrotvornom večerom u organizaciji Međunarodnog kluba žena i udruge oboljelih od raka pluća, koji će prikupljena sredstva donirati KB „Jordanovac“ za nabavku Endo-bronhalnog ultrazvuka (EBUS-TBNA); riječ je o uređaju koji omogućuje preciznu dijagnozu karcinoma pluća, a kojeg nema u Hrvatskoj.

Jedini način da učinimo konkretniji korak u borbi protiv ove bolesti jest da svi zajedno udružimo snage i tu nam je potrebna i Vaša pomoć .

Kako bi obavijestili što veći broj ljudi, trebamo podijeliti letke o samoj akciji i izložbi, i to na Trgu bana J. Jelačića, na Cvjetnom trgu, u Avenue Mallu, Tkalčićevoj i sl. Sama podjela letka bi bila od četvrtka 05.02. do subote 14.02. u vremenu od 13 do 16 sati. Jedini način da učinimo konkretniji korak u borbi protiv ove bolesti jest da svi zajedno udružimo snage i tu nam je potrebna i Vaša pomoć . Ako se želite prijaviti kliknite ovdje.