Gdje sam?

Prijave za Volonterski Oskar traju do 19.1.2015.!

Dragi organizatori volontiranja,

natječaj za prijavu kandidata za Volonterski Oskar, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine traje još samo do ponedjeljka, 19.1.2015.

Požurite prijaviti svoje najmarljivije volontere!

Ovim putem pozivamo sve neprofitne organizacije koje rade s volonterima da za nagradu Volonterski Oskar nominiraju volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos njihovom radu, korisnicima i razvoju organizacije te im na taj način iskažu dodatno priznanje.

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini grada Zagreba, na godišnjoj osnovi. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu.

Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.Rok za prijavu je 35 dana od raspisivanja natječaja (do 19. siječnja 2015.), a prijavni obrazac i puni tekst natječaja dostupni su na internetskoj stranici Volonterskog centra Zagreb www.vcz.hr/oskar/ i u tiskanom obliku u uredu Volonterskog centra Zagreb, u Ilici 29.

Dodatne informacije o natječaju pronađite na internet stranici Volonterskog Oskara, a možete nam se javiti i na sljedeće kontakt podatke:

Volonterski centar Zagreb
Ilica 29, HR-10 000 Zagreb
TEL. 01/ 3013 058
FAX. 01/ 3013 736
MOB. 098/ 373 615
e-mail. zvs_info@vcz.hr

Veselimo se vašim prijavama i srdačno Vas pozdravljamo,

Tim Volonterskog centra Zagreb