Gdje sam?

Uključite se u kampanju "Hrvatska volontira!"

Povodom obilježavanja Europske godine volontiranja Hrvatska mreža volonterskih centara organizirat će različita događanja istovremeno u četiri različite regije u Hrvatskoj, 21. rujna 2011. pod nazivom „Hrvatska volontira“


Pozivamo Vas da se i Vi uključite!

Vijeće Europske Unije proglasilo je 2011. Europskom godinom volontiranja (EGV). Tijekom ove godine, pod sloganom: 'Volontiraj! Učini razliku', na europskoj, nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini odvijat će se niz aktivnosti s ciljem poticanja, informiranja i osnaživanja volonterskih inicijativa te odavanja priznanja volonterima za njihov rad.


Budući da je i Republika Hrvatska uključena u obilježavanje EGV-a, Hrvatska mreža volonterskih centara (HMVC) organizirat će različita događanja vezana za obilježavanje EGV-a istovremeno u četiri različite regije u Hrvatskoj, 21. rujna 2011., pod nazivom „Hrvatska volontira“.


Možete se uključiti s postojećim, redovnim aktivnostima Vaše organizacije u koje uključujete svoje volontere ili s nekim novim aktivnostima u koje želite uključiti volontere, a koje će se odvijati 21. rujna. Volonterski centar Zagreb Vam stoji na raspolaganju za pružanje savjetodavne podrške te podrške pri regrutaciji volontera preko VCZ volonterske baze.


Cilj nam je skupiti informacije o Vašim aktivnostima u koje se mogu uključiti volonteri 21.rujna, a zatim te informacije podijeliti sa građanima i medijima na lokaloj i nacionalnoj razini u svrhu promocije volonterstva i Vaših volonterskih programa.


Za iskaz interesa za uključivanje u akciju Hrvatska volontira najkasnije do 12.rujna pošaljite Vaše planirane aktivnosti na zvs@vcz.hr uključujući informacije:


- naziv organizacije,
- aktivnosti u koje planirate uključiti volontere,
- vrijeme kada će se aktivnosti odvijati (sati) te
- kontakt osoba i telefon.


Radujemo se zajedničkom uključivanju!


Vaš VCZ