Gdje sam?

Volonteri – novinari i istraživači dobrih priča

VCZ treba podršku volontera u pronalaženju i promociji dobrih i humanih priča na području Zagreba i regije sjeverne Hrvatske.

Ovim projektom želimo doprinijeti stvaranju poticajnog i pozitivnog ozračja u doba krize koja je zahvatila Zagreb, Hrvatsku i cijeli svijet.

Ideja projekta je istražiti volonterske akcije, inicijative građana i pojedinaca te različite priče, projekte i informacije koje usprkos teškim vremenima, svjedoče o humanosti, odgovornosti, zajedništvu i brizi za druge.

Tražimo tim volontera-novinara, koji će nam pomoći pronaći relevantne informacije, ali i provjeriti ih, obraditi i pomoći objaviti. Ako imaš smisao za pisanje, iskustvo u novinarskom radu i želiš iskoristiti novonastali višak slobodnog vremena, veselimo se tvojoj prijavi. Iskustvo nam ni nije presudno, najvažnija nam je zajednička želja da činimo dobre stvari :)

S obzirom na ograničenja postavljena mjerama fizičkog distanciranja, molimo te da nam uz prijavu na projekt pošalješ i kratki profil/CV uz par rečenica zašto želiš sudjelovati u našem projektu, na mail: informirajse@vcz.hr.

Po prijavi ćemo te kontaktirati i dogovoriti kratki online razgovor u kojemu ćemo objasniti detalje kampanje i tvoju ulogu, a vesele nas i tvoje ideje!

Cijeli projekt na VCZ online Volonterskoj burzi pogledaj ovdje!