Gdje sam?

Volonterski centri - spona između volonterstva i zapošljivosti mladih

Ukoliko ste osoba u dobi od 18 do 29 godina, nezaposleni više od godine dana ili nemate radnog iskustva uključite se u projekt Volonterski centri - spona između volonterstva i zapošljivosti mladih i koristite koncept volonterstva kao novog pristupa i mogućnosti koju treba dodatno iskoristiti u smislu poboljšanja zapošljivosti mladih!

Volonterski centar Zagreb u partnerstvu s Volonterskim centrom Osijek, Udrugom MI iz Splita, Udrugom za razvoj civilnog društva SMART i Gradom Rijekom, provodi projekt čiji je osnovni cilj povećati zapošljivost i fleskibilnost mladih u Hrvatskoj s posebnim naglaskom na mlade osobe u dobi od 18 do 29 godina koji pripadaju specifičnoj ciljanoj skupini dugoročno nezaposlenih te nezaposlenih mladih osoba bez radnog iskustva.


U ovaj se projekt možete uključiti:


ukoliko ste osoba u dobi od 18 do 29 godina, nezaposleni ste više od godine dana ili nemate radnog iskustva - kao volonter na najmanje 60 sati volontiranja.

Detaljnije informacije o aktivnostima koje će se provoditi u sklopu ovog projekta možete pročitati dolje u: POZIVU ZA VOLONTERE.


Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u projektu potrebno je ispuniti dolje dostupnu prijavnicu te nam ju poslati na mail ivs@vcz.hr ili faxom na broj 01/3013 736.


POZIV ZA VOLONTERE: www.vcz.hr/userfiles/poziv_volonteriVCZ(1).doc
POZIVNICA ZA VOLONTERE: www.vcz.hr/userfiles/file/prijava_volonteriVCZ.doc