Gdje sam?

Volontiraj za TEST festival

Međunarodni festival studentskog kazališta i multimedije Test! , u organizaciji udruge Test! - Teatar studentima, razvija se još od 2000 godine kada je svoj osmogodišnji put započeo kao smotra hrvatskog studenskog kazališta. U međuvremenu festival je izrastao u međunarodni projekt, jedini ovog tipa koji je okrenut studentskoj populaciji. Pomozite im i ove godine da pokažu dobrodošlicu mladim umjetnicima iz različitih zemalja!

Kao član svjetske studentske kazališne organizacije AITU/IUTA, Test! podržava i promovira stvaralaštvo mladih nekompetitivnom atmosferom, poticanjem suradničkih projekata, susretima umjetničkih akademija i organiziranjem inspirativnih radionica. Festival okuplja europske i hrvatske kazališne, plesne i performans skupine i autore koji su redom na početku svog kreativnog razvoja, pa se među onima koji nastupaju često nalaze sveučilišne kazališne skupine i umjetničke akademije.

Od 2004. godine izvedbenom se programu uspješno pridružuje MM - multimedijalni program čiji raspored uglavnom zauzimaju radovi vizualnog i konceptualnog karaktera te koji okuplja mlade umjetnike i studente iz područja vizualne umjetnosti.
Pokazavši izdržljivost dostojnu pridjeva "studentski", Međunarodni festival studentskog kazališta i multimedije Test! ove godine sprema svoju osmu reprizu kako bi hrvatskoj javnosti još jednom demonstrirao stvaralački potencijal najvećeg državnog potencijala - mladih ljudi.

Uključite se i od 31. ožujka do 04. travnja 2009 pomozite TEST!-u da pokaže sve svoje boje!