Gdje sam?

"Budi mi prijatelj"

Humanitarna udruga "RTL pomaže djeci" već treću godinu zaredom organizira kampanju "Budi mi prijatelj" kojoj je cilj senzibilizirati javnost za potrebe djece i prikupiti sredstva za financiranje projekata namijenjenih djeci diljem Hrvatske.

Ove godine, "Budi mi prijatelj" kampanja će imati svoj vrhunac u Tjednu darivanja koji će se održati u Zagrebu od 29.11.2009. do 06.12.2009. Bit ćemo aktivni na dvije lokacije u Zagrebu: Trg bana Jelačića te Avenue Mall, te ćemo tamo održavati različite aktivnosti, u prvom redu za djecu, roditelje ali i za sve prolaznike i posjetitelje.

Bit će organizirane radionice, igraonice, humanitarne prodaje, te ostale aktivnosti, te nam je u tu svrhu potrebna pomoć volontera koji će pomagati u koordinaciji i realiziranju nabrojenih aktivnosti.

Organizator: Humanitarna udruga "RTL pomaže djeci"
Datum početka: 29.11.2009.
Lokacija: Trg bana Jelačića, Avenue Mall, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Humanitarna udruga "RTL pomaže djeci"
Lokacija projekta:Trg bana Jelačića, Avenue Mall, Zagreb
Ciljana skupina: sve skupine, u prvom redu djeca
Ciljani broj volontera:50 (do sad se prijavilo 26 volontera)
Datum početka: 29.11.2009
Datum završetka:06.12.2009
Broj sati: 9
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 12 - 21
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Andrea Prelas
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Ovim projektom će se podići svijest o potrebama djece i društvenoj odgovornosti. Također, prikupit će se sredstva koja će biti namijenjena projektima čiji je cilj pružiti djeci sigurno, kreativno i poticajno okruženje za rast i razvoj.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Organizacija će upoznati građane i donatore s dosadašnjim postignućima i realiziranim projektima, te budućim ciljevima Udruge. Također, s prikupljenim sredstvima će financirati projekte namijenjene djeci, te unaprijediti društvenu odgovornost i filantropiju.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će tijekom radionica i humanitarnih prodaje imati priliku razviti komunikacijske vještine. Kroz kreativni rad s djecom steći će vrijedno iskustvo i učiniti dobro djelo. Proširit će krug poznanstava i zabavit se zajedno s partnerima, sponzorima i poznatim osobama koje podržavaju akciju.
Komentar organizatora: Postoji mogućnost dogovora dana i sati volonterskih aktivnosti s volonterima, u skladu s njihovim mogućnostima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.