Gdje sam?

Akcija zamatanja poklona

Svake godine u mjesecu prosincu udruga Hrabri telefon organizira akciju zamatanja poklona u svrhu prikupljanja sredstava za rad udruge i podizanja javne svijesti o problematici zlostavljanja i zanemarivanja djece. Ove godine akcija se provodi u trgovačkom centru Avenue Mall u razdoblju od 1.-24.12.2009., a biti će organizirana u dvije smjene u vremenu od 9-15 i 15-22 sata. Akcija se provodi na način da volonteri udruge, smješteni na vidljivom mjestu unutar trgovačkog centra za simboličan iznos od 10 kn zamataju poklone zainteresiranim posjetiteljima. Svim zainteresiranim osim prilike za zamatanje poklona, dostupni su edukativni materijali u izdanju udruge usmjereni na unapređenje roditeljskih vještina i odgojnih postupaka kao i najvažnije informacije o prevenciji na području zlostavljanja i zanemarivanja djece.

Molimo sve zainteresirane koji su u mogućnosti i htjeli bi svojim sudjelovanjem pomoći radu udruge i doprinijeti unapređenju zaštite djece od zlostavljanja i zanemarivanja da se jave Mirjani Đebić (koordinatorica akcije) na broj 099 21 21 714.

Organizator: Hrabri telefon
Datum početka: 01.12.2009.
Lokacija: Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16., Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrabri telefon
Lokacija projekta:Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16., Grad Zagreb
Ciljana skupina: šira javnost
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 01.12.2009
Datum završetka:24.12.2009
Broj sati: 0
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 9-15 i 15-22 h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: /
Kontakt osoba: Mirjana Đebić, koordinator akcije
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Sudjelovanjem u humanitarnoj akciji volonteri će doprinijeti radu Udruge, utjecati na podizanje javne svijesti o problemu zlostavljanja i zanemarivanja djece.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Sakupljena dovoljna količina sredstva koja će osigurati pokriće dijela osnovnih troškova rada organizacije u svrhu uspješnijeg rada na unapređenju zaštite djece od zlostavljanja i zanemarivanja.
Očekivani rezultati za volontere: Otvorenu mogućnost uključivanja u druge aktivnosti unutar udruge (sudjelovanje na drugim akcijama i manifestacijama udruge, pomoć u organizaciji i sl.), što ovisi o njihovom osobnom interesu i mogućnostima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.