Gdje sam?

Promotor po vrtićima i školama

Projekt „S vjetrom kroz tišinu“ – projekt koji spaja Udrugu skipera Jadrana i Udruge gluhih osoba kako bi se gluhe i nagluhe osobe naučile jedriti. Smanjimo barijere i uživajmo zajedno u jedrenju! Više o cjelokupnom projektu možete vidjeti na:
www.svjetromkroztisinu.org/


Kakva nam osoba treba?
Komunikativna i simpatična osoba koja je voljna posjećivati vrtiće i škole kako bi promovirala i ugovarala naše predstave. Cijeli taj postupak je već uvelike razrađen tako da bi se ovaj posao promotora trebao obavljati s lakoćom. U tijeku su probe za kazališnu predstavu i spremni smo za gostovanja. Samo nam treba osoba, odnosno nekoliko osoba koje bi dogovarale naše predstave po školama i vrtićima u Zagrebu, okolici, ali i u cijeloj RH. Ujedno, tražimo osobu koja ima ideje gdje bi sve naše predstave mogle gostovati – po kojim firmama, udruženjima, domovima, i slično...

Osoba za kontakt: Lana Bitenc, koordinator projekta
lana@usj.hr
099 24 01 630

Organizator: Udruga gluhih osoba
Datum početka: 31.12.2010.
Lokacija: Park stara Trešnja bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga gluhih osoba
Lokacija projekta:Park stara Trešnja bb, Zagreb
Ciljana skupina: mladi i djeca
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 36 volontera)
Datum početka: 31.12.2010
Datum završetka:31.12.2012
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: 9-17
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Podučavanje
Kontakt osoba: Lana Bitenc
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Upoznavanje mladih i djece s problemima gluhih i nagluhih osoba te njihovim djelovanjima i uspjesima.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Prihvaćanje od zajednice i upoznavanja zajdenice sa skiperima i njihovom radom.
Očekivani rezultati za volontere: Mogućnost učenja znakovnog jezika izravno na kazališnoj predstavi, ali i na tečaju. Razvijanje svojih komunikacijsko pregovaračkih vještina. Mogućnost rada kao suradnik na PR-u. Ukoliko se osoba pokaže voljna za rad i pokaže rezultate, postoji velika mogućnost da razgibamo daljnju suradnju – pisanje projekata, aplikacije prema donatorima i sponzorima...A samim time postoji mogućnosti honorarnog posla. Najuspješnije osobe koje će nam pomoći pri ugovaranju predstava, pozivamo na jedrenje s nama u mjesecu travnju.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.