Gdje sam?

Lektoriranje teksta za časopis za udomitelje djece ''Sretno dijete''

Treba nam pomoć u lektoriranju teksta za naš kvartalni časopis za udomitelje djece, ''Sretno dijete'': ispravljanje gramatičkih grešaka i tipfelera, stilsko uobličavanje teksta. Opseg časopisa je 16 A4 stranica.

Predviđeno vrijeme lektoriranja je u razdoblju od 21. veljače do 6. ožujka 2011. međutim samo lektoriranje može trajati par dana, ovisno o brzini rada volontera i načinu zaprimanja tekstova. Vrijeme provedeno za lektoriranje nije toliko bitno koliko je bitno da tekstovi budu isporučeni na vrijeme, u dogovorenom roku.

Rok za predaju tekstova će naknadno biti definiran, u dogovoru s volonterom, kao i ostali detalji. Ispravljanje tekstova volonter će vršiti od doma, nema potrebe dolaženja u prostor našeg ureda. Isporuka tekstova i ostala komunikacija obavljati će se mailom i telefonom.

Podaci koji su definirani, vezano uz vrijeme volontiranja, samo su okvirni s pretpostavkom koliko će otprilike trebati odvojiti vrijeme.

Organizator: Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece-udomitelji za djecu
Datum početka: 21.02.2011.
Lokacija: vaša kućna adresa, vaš grad

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece-udomitelji za djecu
Lokacija projekta:vaša kućna adresa, vaš grad
Ciljana skupina: Udomitelji djece/udomljena djeca
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 21.02.2011
Datum završetka:06.03.2011
Broj sati: 6
Učestalost: tjedno
Od - do: nije bitno
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Drugo

Lektoriranje
Posebni zahtjevi: Po mogućnosti profesor ili student hrvatskog jezika
Kontakt osoba: Alida Poretti
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Razvijanje svijesti o potrebi povećanja udomitelja i povećanju kvalitete udomiteljstva djece, te poticanje građanstva na ovaj plemeniti čin.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Informiranje udomitelje djece, udomljene djece, relevantnih institucija, umrežavanje udomitelja i udomiteljskih udruga, razvijanje udomiteljstva.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje s tematikom udomiteljstva djece, stjecanje novih znanja i razvijanje svijesti u ovom području. Razvijanje vlastitih vještina i stjecanje iskustva u lektoriranju.
Komentar organizatora: Za sve ostale informacija i pitanja kontaktirati Alidu Poretti na 01/ 6522-011

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.