Gdje sam?

Međunarodno prvenstvo Hrvatske - badminton - linijski suci

Međunarodno prvenstvo Hrvatske u badmintonu, održava se već 14 godina u  Zagrebu (sudjeluje 40 država , 200 natjecatelja ).  Zbog pravila Badminton Europe za potrebe natjecanja potreban je određeni broj osoba starijih od 16 godina, koje bi podučili na kratkom tečaju 1- 2 sata za linijske suce. Suđenje je jednostavno, prati se gdje je pala loptica u odnosu na određenu liniju. Nisu potrebna nikakva predznanja, dovoljna je poduka koju ćemo organizirati 10 dana prije natjecanja. Oni koji se odazovu pozivu aktivno će sudjelovati na turniru koji se održava od 31. ožujka do 3. travnja u maloj dvorani Doma sportova u svojstvu linijskih sudaca.

Očekuje Vas puno sportskih uzbuđenja, osigurane su majice turnira, prehrana, osvježava pića i prisustvovanje događanju koje je u subotu u 21,00 sat - Badminton players party.

Organizator: Hrvatski badmintonski savez
Datum početka: 31.03.2011.
Lokacija: Dom sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb, Trešnjevka

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski badmintonski savez
Lokacija projekta:Dom sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb, Trešnjevka
Ciljana skupina: sve osobe starije od 16 godina
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 12 volontera)
Datum početka: 31.03.2011
Datum završetka:03.04.2011
Broj sati: 0
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 9,00 - 14,30 i od 14,30 - 20,00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Sport
Kontakt osoba: Željko Miškulin
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Okupljanjem volontera na ovom projektu uspjet ćemo odraditi sudački dio prema pravilima Badminton Europe, a to je garancija da će se ovaj turnir iz Europskog badmintonskog kruga i dalje održavati u Zagrebu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uspješno organizirano Međunarodno natjecanje Iz Europskog badmintonskog kruga, koje se boduje za Olimpijske igre u Londonu.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći mogućnost daljnjeg suđenja i napredovanja u sudačkoj organizaciji saveza. Imat će iskustvo sudjelovanja u organizaciji velikog sportskog natjecanja.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.