Gdje sam?

Godine nisu važne

Poboljšanje kvalitete zivota kod osoba starije životne dobi smještene u Domovima umirovljenika i kod korisnika Gerontoloških centara u Zagrebu uz održavanje radionice relaksacije, opuštanja. U Udruzi Phenomena se održava edukacija za voditelje radionice relaksacije.

Organizator: Phenomena
Datum početka: 15.04.2011.
Lokacija: V Ravnice bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Phenomena
Lokacija projekta:V Ravnice bb, Zagreb
Ciljana skupina: osobe starije životne dobi
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 15.04.2011
Datum završetka:31.12.2011
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 16 do 17
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Pokriveni troškovi:-
Dodatne bitne informacije: Koristan i aktivan član društva doprinosi razvoju i novim mogućnostima, rasterećujući društvo u socijalnom i materijalnom smislu. Zajednički cilj je imati dostojanstven život bez obzira na godine, socijalan ili zdravstveni status.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Poboljšanje kvalitete života za korisnike u zdravstvenom, socijalnom i materijalnom smislu, proširenje članova udruge i doprinos društvu.
Očekivani rezultati za volontere: Doprinos društvu i dobivanje životnog iskustva i mudrosti od osoba treće životne dobi. Edukacija za voditelje relaksacije. Upoznavanje s rezultatima projekta putem evaluacijskih upitnika.
Komentar organizatora: Poželjni volonteri: 1. koji se žele educirati za voditelje radionice relaksacije 2. za provođenje aktivnosti ispunjavanja evaluacijskih upitnika

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.