Gdje sam?

Touch Me Festival 2011. - Energy Ab/Use

Treće izdanje trijenalnog međunarodnog, interdisciplinarnog Touch Me Festivala nazvano Energy Ab/Use posvećeno je kritičkom propitivanju značenja tehnologije, znanosti i umjetnosti u suvremenom društvu. Ovogodišnja je tema energija, njezina upotreba i zloupotreba te načini na koje se ona danas može transformirati. Festival će se stoga baviti temom energije u pragmatičnom smislu kroz obnovljive izvore energije, održivi razvoj, ekološka pitanja, futurističke koncepte te aktualna progresivna znanstvena istraživanja - ali će ponuditi i temeljitu teorijsku kontekstualizaciju suvremene situacije iz društvenog, kulturnog, političkog i ekonomskog aspekta te, konačno, ukazati na potencijal energije kao spektakla i na mogućnosti njezine kreativne upotrebe u umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Osnovni je cilj projekta ohrabriti razvoj novih ideja na produčju znanosti, umjetnosti i tehnologije, potaknuti suradnju najrazličitijih stručnjaka i entuzijasta te kreativno promisliti brojna pitanja koja proizlaze iz suvremene problematike energije kako bi osvijestili prednosti jednako kao i upozorili na nedostatke suvremene društvene situacije.

Projekt se sastoji od internacionalne izložbe, performansa (niza javnih intervencija), radionica, simpozija i dvojezične publikacije.

Za sve dodatne informacije - kontakt: ena@kontejner.org

Organizator: KONTEJNER / biro suvremene umjetničke prakse
Datum početka: 29.06.2011.
Lokacija: Pogon Jedinstvo, Trnjanski nasip bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): KONTEJNER / biro suvremene umjetničke prakse
Lokacija projekta:Pogon Jedinstvo, Trnjanski nasip bb, Zagreb
Ciljana skupina: mladi, studenti, umjetnici, stručnjaci i svi zainteresirani za umjetnost, znanost i tehnologiju
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 13 volontera)
Datum početka: 29.06.2011
Datum završetka:03.07.2011
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-20
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Kontakt osoba: Ena Hodžić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Međunarodna suradnja umjetnika, teoretičara, znanstvenika, stučnjaka i aktivista; razvoj transdisciplinarnog događaja kao dijela šire gradske kulturne ponude; veliki broj domaćih i stranih posjetitelja; informiranje javnosti o aktualnim društvenim problemima kroz umjetnost i zabavu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Obogatiti domaću kulturno-umjetničku scenu drugačijim, inovativnim projektima koji prate aktualna događanja na internacionalnoj razini; nastaviti širiti i dodatno učvrsiti međunarodne kontakte udruge; pružiti korisnicima i sudionicima priliku za različita nova iskustva i doživljaje.
Očekivani rezultati za volontere: Proširivanje znanja i vještina iz područja organizacije; sudjelovanje u realizaciji velikog međunarodnog umjetničkog projekta na različitim razinama; stjecanje novih iskustava na polju kulturne suradnje i razmjene ideja; druženje i zabava.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.