Gdje sam?

Nagradite osmjehom naše male jahače, a mi Vas ŠKOLOM JAHANJA!!!

KRILA-terapijsko jahanje pomažu djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom sa šireg područja grada Zagreba, pružajući program terapijskog jahanja za djecu i odrasle pod stručnim vodstvom, prilagođen individualnim potrebama.

Nalazimo se tik do maksimirske šume, s jedne strane okruženi drvećem i hladom, a s druge bistrim potokom. Imamo veliko i zeleno imanje s 15 četveronožnih terapeuta-konja, 5 mačaka i 1 psom, naših dragih prijatelja. Budući da program terapijskog jahanja i hipoterapije nije moguće provoditi bez vrijednih ruku volontera pozivamo sve zainteresirane od 15 do 96 da nam se pridruže.

Aktivnosti volontera u Krilima: vodič konja u terapiji, pratioc u terapiji, vođenje konja na ispašu, hranjenje konja, dežurstva vikendom, čišćenje štale, održavanje imanja,...Pronađite se ;)

Organizator: Krila-terapijsko jahanje
Datum početka: 31.10.2011.
Lokacija: Gornji Bukovac 18a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Krila-terapijsko jahanje
Lokacija projekta:Gornji Bukovac 18a, Zagreb
Ciljana skupina: djeca s poteškoćama u razvoju i odrasli s invaliditetom
Ciljani broj volontera:50 (do sad se prijavilo 52 volontera)
Datum početka: 31.10.2011
Datum završetka:01.08.2012
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: različiti termini od 6.30h do 20.00h
Trajanje: -
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: potvrda o nekažnjavanju i liječnička potvrda
Kontakt osoba: Nikola Ivanjko
Web stranica: krila.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: "U svakoj zajednici ima posla kojeg treba obaviti. U svakom narodu ima rana koje treba zaliječiti. U svakom srcu ima snage za sve to učiniti." M. Williamson Povećan broj socijalnih kontakata djece s poteškoćama u razvoju i volontera i popularizacija volonterizma
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Želimo dobiti kvalitetne ljude koji će kroz edukaciju i druženje postati naši volonteri i time pomoći u provedbi programa terpijskog jahanja, kao i povećanje broja stalnih volontera
Očekivani rezultati za volontere: Edukacija o konjima, propitivanje životnih stavova i prioriteta, rad za i u zajednici, boravak u prirodi,veselo druženje i ŠKOLA JAHNANJA na kraju sezone
Komentar organizatora: Dosta vam je 8 sati sjedenja u uredu, knjižnici ili na predavanju? Trebate zraka i zelenila ili druženje s 15 konja, 5 mačaka i 1 psom? Znate popraviti ogradu, pokositi pašnjak ili očistiti boks? Ili želite naučiti baš to? Čekamo Vas na Gornjem Bukovcu 18a :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.