Gdje sam?

25 FPS

Ukoliko volite film i želite pomoći u organizaciji filmskog festivala, tražimo volontere koji će nam pomoći pripremiti i održati 7. po redu 25 FPS – Internacionalni festival eksperimentalnog filma i videa. Dosad su entuzijazam, predanost i trud volontera imali nezaobilazno mjesto u radu festivala. Volonteri će steći vrijedno iskustvo jer će zaviriti iza kulisa filmskog festivala te će naravno upoznati mlade ljude sličnih interesa i zabaviti se. Očekujemo da će volonteri prepoznati svoju ulogu i važnost te zadržati entuzijazam, iskrenost, odgovornost i pouzdanost. Prijedlozi i ideje kako organizaciju učiniti boljom su dobrodošli! Poslovi koje će volonteri obavljati jednostavni su. Sastoje se od pozdravljanja gostiju i odgovaranja na pitanja, usmjeravanja pridošlica, dijeljenja i sakupljanja glasačkih listića, pomaganja pri opremanju prostora i spremanju, pomaganje pri registraciji i unosu podataka, distribucija marketinških materijala, rad na infopultu, pružanje podrške jedni drugima i svima koji dođu na festival.

Organizator: Udruga za audiovizualna istraživanja 25 FPS
Datum početka: 19.09.2011.
Lokacija: Savska 25, Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za audiovizualna istraživanja 25 FPS
Lokacija projekta:Savska 25, Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Studenti, nezaposleni
Ciljani broj volontera:12 (do sad se prijavilo 11 volontera)
Datum početka: 19.09.2011
Datum završetka:25.09.2011
Broj sati: 30
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 14:00 - 23:59
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Tibor Keser
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: 25 FPS prikazuje kratke eksperimentalne filmove i video radove u trajanju do 20 minuta. Promovira radove koji teže iskoristiti sve konceptualne, tehnološke i produkcijske mogućnosti filmskog i video medija te one koji se na inovativan način oslanjaju na tradiciju avangardnog filma i eksperimentalnog filmskog roda. Kao takav, ovaj festival jedinstven je u Hrvatskoj te je podržan od Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba, Hrvatskog audiovizualnog centra i Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: 25 FPS predstavlja godišnji, po mjeri skrojen filmski festival, koji omogućava filmašima da se susretnu na jedinstvenom mjestu. Njihovi filmovi će tako u mnogo slučaja doživjeti hrvatsku premijeru, omogućiti talentima da budu primjećeni i nagrađeni, a cijeli festival je zamišljen kao oruđe koje treba svijet eksperimentalnog filma i videa približiti građanstvu.
Očekivani rezultati za volontere: Poslovi i zaduženja volonterki i volontera rangirati će od trivijalnih do vrlo odgovornih te će time steći behind-the-scenes iskustvo upravljanja filmskim festivalom. Također, upoznati će mnoge ljubitelje filma te mlade ljude koji trenutno egzistiraju na kulturnoj sceni grada Zagreba.
Komentar organizatora: Dodatna osoba za kontakt oko volontiranja je Tibor Keser, dostupan na adresi tkeser@gmail.com i telefonu 098 808 988.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.