Gdje sam?

2. humanitarni malonogometni turnir "Plamen dobrote"

Boćarski klub Društva distrofičara Zagreb "Željko Klepač" dana 24.09.2011.( subota) organizator je 2. humanitarnog malonogometnog turnira "Plamen dobrote".Ovaj sportski događaj održat će se na Akademiji "Marić" u vremenskom periodu od 8.30 - 22.00.h. Pozivamo zainteresirane volontere da se odazovu i pomognu nam u realizaciji ove humanitarne akcije.Naš klub okuplja sportaše s invaliditetom koji boluju od mišične distrofije i cerebralne paralize. Imamo 25 registriranih članova.Volonteri su nam potrebni u logističkom dijelu ( prehrana.piće...) Asistiranje sudionicima i osobama s invaliditetom u realizaciji tih potreba.Po završetku sportskog programa predviđen je zabavno-glazbeni dio svih sudionika turnira.

Organizator: Boćarski klub društva distrofičara Zagreb "Željko Klepač"- URIHO
Datum početka: 24.09.2011.
Lokacija: Albrechtova bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Boćarski klub društva distrofičara Zagreb "Željko Klepač"- URIHO
Lokacija projekta:Albrechtova bb, Zagreb
Ciljana skupina: osobe s invaliditetom
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 24.09.2011
Datum završetka:24.09.2011
Broj sati: 14
Učestalost: godišnje
Od - do: 8.30 - 22.00.h.
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Sport
Kontakt osoba: Željko Jarić-Pavičić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Ovim projektom dobiva se potpuno drukčija percepcija šire javnosti o mogučnostima i sposobnostima sportaša s invaliditetom.Uklanjaju se predrasude u mijenjanju stavova i pogleda.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Osobe s invaliditetom mogu u interaktivnoj komunikaciji prenijeti prenijeti svoja saznanja,iskustva na volntere.Prihodima s turnira dobivamo mogučnost nastavka rada i djelovanja.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri mogu puno naučiti o pogledima na život osoba s invaliditetom.Steći pozitivne stavove,promijeniti i prenijeti svoja iskustva na širu zajednicu.To podrazumijeva znanje i vještinu.
Komentar organizatora: Na ovim Vašim stranicama imamo uvid u kvalitetne informacije.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.