Gdje sam?

PLATFORMA.HR

 Dragi ljubitelji plesne umjetnosti,

 Platforma.hr sedmodnevno je međunarodno okupljanje koreografa, plesnih umjetnika i grupa koje kroz niz različitih formata (predstave, radionice, predavanja) razmjenjuju ideje, iskustva, svoja promišljanja i individualne pristupe plesu, a istovremeno predstavljaju svoj stvaralački rad. Platforma.hr namijenjena je promociji, afirmaciji i razvoju lokalne, regionalne i međunarodne kulturne suradnje kroz umrežavanje, razmjenu i realizaciju različitih programa i projekata.Platforma mladih koreografa nastala je 2000. godine iz potrebe stvaranja i jačanja hrvatske plesne scene. Tijekom jedanaest godina postojanja prerasla je u veliku i važnu manifestaciju te postala nezaobilazno mjesto susreta najboljih hrvatskih i međunarodnih plesača i koreografa. Pod okriljem Platforme mladih koreografa svoje prvijence izveli su autori koji danas utjelovljuju pojam hrvatskog plesa, a upravo Platforma im je pomogla u afirmaciji i  omogućila proboj na međunarodnu plesnu scenu. Od ove godine Platforma mladih koreografa promijenila je ime u Platforma.hr.

Ovogodišnja Platforma.hr predstavlja eminentne koreografe i plesače iz Hrvatske, Izraela, Mađarske, Švedske , Danske i Slovenije. Program Platforme.hr nudi deset premijernih plesnih predstava, 3 predstave Aerowaves selekcije,predstavu naših mrežnih partnera Almade, te nekoliko predavanja i radionica sa NDA partnerima.

Organizator: Plesni centar Tala
Datum početka: 09.10.2011.
Lokacija: Av.Dubrovnik, Ilica, Odranska ul., Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Plesni centar Tala
Lokacija projekta:Av.Dubrovnik, Ilica, Odranska ul., Zagreb
Ciljana skupina: djeca, mladi i odrasli
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 8 volontera)
Datum početka: 09.10.2011
Datum završetka:16.10.2011
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-22 sata
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Prevođenje - strani jezici: Engleski
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Sport
Kontakt osoba: Davorka Škrlec
Web stranica: www.tala.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: sirenje svijesti o plesu, kulturi i umjetnosti općenito, Stvaranje plesne publike i promicanje suvremenog plesa.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: uspjesna realizacija festivala.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u radu sa medunarodnom grupom umjetnika, organizacijski i administrativni poslovi.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.