Gdje sam?

Volonter na medijskom projektu - SNIMI OVO!

 Projekt se sastoji od medijskih radionica i medijske kampanje u kojima sudjeluju djeca i mladi iz dječjih domova Zagreb.
Opći cilj projekta je osigurati aktivno socijalno uključivanje mladih ljudi iz domova, promicanje osnaživanja, sudjelovanja i reforma u društvu, promicanje socijalne kohezije i jednakih mogućnosti za sve mlade ljude.

Unutar projekta, mladi iz domova će naučiti sve o snimanju, montaži i produkciji TV spotova, te će sami snimiti spotove koji će se prikazivati unutar medijske kampanje za podizanje razine svijesti javnosti o potrebi za socijalnom uključenosti mladih iz domova. U projekt su se do sada uključili Svjetska banka, Europski dom, koji će nam ustupiti svoj prostor za medijske radionice, HRT, Nova TV, RTL, 24sata TV i Z1, koji su nam ustupili medijski prostor za TV spotove, što će svakako doprinijeti većoj vidljivosti i postizanju ciljeva projekta.

Tražimo volontere za pomoć pri organizaciji aktivnosti projekta - press konferencija, radionice, snimanja i završni party.

Organizator: Medijska tvornica
Datum početka: 11.10.2011.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Medijska tvornica
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca i mladi iz dječjih domova
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 11.10.2011
Datum završetka:31.01.2012
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: Nije definirano
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Valerija Novak
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Podizanje razine svijesti javnosti o potrebama djece i mladih iz dječjih domova i o jednakim mogućnostima za sve mlade.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Osnaživanje djece i mladih iz dječjih domova, usvajanje novih znanja i vještina. Edukacija i obrazovanje mladih osoba iz domova za nezbrinutu djecu, kao i njihova socijalnu kohezija i povećanje šansi za buduće zapošljavanje i olakšani proces integracije u društvo nakon izlaska iz domova ili obitelji u sklopu državne skrbi.
Očekivani rezultati za volontere: Usvajanje novih znanja i iskustva: organizacija i provedba projekata organizacija civilnog društva, organizacija snimanja, press konferencije i produkcija.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.