Gdje sam?

Vip Snow Queen Trophy

Slalomske utrke AUDI FIS Svjetskog skijaškog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ ove godine održat će se osmi put 3. (Ž) i 5. (M) siječnja 2012. na Sljemenu. Tražimo ukupno 19 volontera s razvijenim komunikacijskim vještinama, znanjem engleskog jezika i visokom tolerancijom na niske temperature. Njih 15 djelovalo bi na Krumpirištu (ondje se odvija zabavni program za gledatelje), a bili bi odgovorni za davanje informacija posjetiteljima (raspored utrka i dodatnih aktivnosti, raspored štandova), asistiranje oko podjele hrane i pića te koordinaciju sakupljanja smeća (3. i 5. siječnja, 12-21 h). Dvoje volontera bi na polazištu autobusa na Sljeme u Stubičkim toplicama posjetiteljima dijelilo startne liste (3. i 5. siječnja, 12-17 h), dok bi dvoje u Bistra šatoru na Sljemenu sudjelovalo u raznim aktivnostima po potrebi (3. i 5. siječnja, 12-21 h). Volonterima su osigurani prijevoz do i od Sljemena gradskim prijevozom (od Mihaljevca i iz Stubičkih toplica), hrana i piće.

Organizator: Hrvatski skijaški savez
Datum početka: 15.11.2011.
Lokacija: Krumpirište (Sljeme), Bistra šator (Sljeme), polazište autobusa na Sljeme u Stubičkim toplicama, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski skijaški savez
Lokacija projekta:Krumpirište (Sljeme), Bistra šator (Sljeme), polazište autobusa na Sljeme u Stubičkim toplicama, Zagreb
Ciljana skupina: posjetitelji utrka Vip Snow Queen Trophy
Ciljani broj volontera:19 (do sad se prijavilo 22 volontera)
Datum početka: 15.11.2011
Datum završetka:31.12.2011
Broj sati: 0
Učestalost: svakodnevno
Od - do: detaljnije u opisu projekta
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Posebni zahtjevi: nužna je topla odjeća i obuća, eventualne troškove prijevoza do polazišta autobusa na Sljeme (Mihaljevac, Stubičke toplice) pokriva volonter
Kontakt osoba: Ana Subašić, agencija za komunikacijski menadžment Media Val (ana@media-val.hr; 091 33 77 033)
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Utrke Vip Snow Queen Trophy na Sljeme privlače posjetitelje svih generacija te predstavljaju značajan element u turističkoj ponudi Zagreba, a imaju i iznimnu važnost za promociju Zagreba i Hrvatske općenito u inozemstvu. Iznimna praćenost ovog događanja u medijima doprinijet će promociji volonterstva u cjelini.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Djelovanje volontera u okviru Vip Snow Queen Trophyja osigurat će dodatnu vrijednost za posjetitelje, omogućujući im jednostavnije snalaženje na Sljemenu i olakšavajući pristup različitim sadržajima (štandovima, nagradnim igrama…).
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju priliku dobiti uvid u organizaciju jednog od najuspješnijih sportskih događaja u Hrvatskoj. Sljeme, koje ta dva dana postaje središte svjetskog skijanja i uz to okuplja više tisuća posjetitelja, postaje mjesto na kojem volonteri, ovisno o poziciji na kojoj djeluju, mogu razvijati svoje komunikacijske vještine, raditi s djecom i uživati u vrhunskom sportu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.