Gdje sam?

Snimanje dugometražnog igranog filma "Drugi"

U filmu „Drugi“ nekoliko životnih priča različitih parova isprepliće se u pripremi proslave obljetnice sapunice. Pomalo u stilu "slice of life" dramaturgije, pomalo pak u matrici sapunice, obrati kroz koje prolaze junaci scenarija, pokazat će nam kako iza idealiziranih krajolika sapunica vrebaju ironija i gorčina svakodnevice.
Najveće glumačke zvijezde regije – Nataša Janjić, Voja Brajović, Nataša Dorčić,Nebojša Glogovac, kao i brojni drugi glume u filmu „Drugi“.
Projekt je prepoznat od strane međunarodnih institucija i fondova te su ga do sad podržali Hrvatski audiovizualni centar kao najbolji debitantski film, Filmski Sklad Republike Slovenije i Ministarstvo kulture Republike Srbije. Scenarij za igrani film „Drugi“ već je nagrađivan u Hrvatskoj i inozemstvu.
U Hrvatskoj je scenarij osvojio Nagradu Grada Splita za najbolji scenarij i nagradu „Branko Bauer” Društva hrvatskih filmskih redatelja. Scenarij je osvojio i sudjelovanje u NIPKOW PROGRAMU – etabliranom njemačkom programu koji odabranim filmskim autorima iz Europe omogućava da rade na novoj verziji scenarija s najvećim svjetskim stručnjacima.

Organizator: Otvorena medijska grupacija
Datum početka: 17.12.2011.
Lokacija: više lokacija, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Otvorena medijska grupacija
Lokacija projekta:više lokacija, Zagreb
Ciljana skupina: svi
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 13 volontera)
Datum početka: 17.12.2011
Datum završetka:28.02.2012
Broj sati: 10
Učestalost: svakodnevno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Posebni zahtjevi: POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE PRIPADNIKE AFRIČKOG, ARAPSKOG I ORIJENTALNOG PORIJEKLA DA SE JAVE ZA STATIRANJE/VOLONTIRANJE NA FILMU. GODINE I SPOL NISU VAŽNI.
Kontakt osoba: Gordana Mamić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: U doba krize umjetnici su vjerojatno najviše nadahnuti za stvaranje, a ono što stvore na svakome ostavi neki trag. Ovaj film ima, između ostalog, za cilj osvješćivanje zajednice o problemu ljudi oboljelih od Alzheimerove bolesti, te njihovo zbrinjavanje.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonterski rad je u ovom projektu od velike važnosti zbog mnogobrojnih poslova koji se obavljaju u pripremi i tijekom snimanja filma, kao što je premještanje opreme za snimanje na razne lokacije,pomoć glumcima i organizacija prostora. Volonteri pridonose svojim radom skraćivanju rokova, boljoj realizaciji i uštedi, dok istodobno imaju priliku steći nova znanja i vještine vezane uz filmsku umjetnost koje im mogu koristiti u daljnjem radu i osobnom razvoju.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju priliku steći nova znanja i vještine vezane uz filmsku umjetnost koje im mogu koristiti u daljnjem radu i osobnom razvoju.
Komentar organizatora: SNIMANJE ĆE SE ODRŽATI 07.02.2012. U ZAGREBU. VIŠE INFORMACIJA NA TELEFON 091 4442 818

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.