Gdje sam?

"Male ruke za velika djela" - filantropija za djecu

Zaklada Zamah traži volontera/volonterku za redovito gotovo svakodnevno sudjelovanje u projaktima Zaklade, osobito na osmišljavanju i pripremi novoga projekta "Male ruke za velika djela", u kojem ćemo raditi s djecom nižih razreda osnovne škole. U interaktivnim radionicama - likovnim, dramskim, plesnim i sl. - razgovaramo i učimo o filantropiji, vršnjačkoj solidarnosti, volontiranju, odgovornosti prema zajednici, pomaganju... Planirana je i izrada interaktivne internetske stranice za djecu te provedba natječaja za najbolji filantropski projekt na koji će se moći prijaviti razredi, škole ili skupine djece.

Potrebno nam je i do 10 volontera za sudjelovanje u planiranju i provedbi projekta. Prihvaćamo ideje i sugestije, omogućujemo zanimljive i izazovne zadatke, vesele i razigrane korisnike, nudimo stjecanje iskustva u radu s djecom različitih dobi iz različitih okolina - Zamah djeluje u devet županija središnje Hrvatske.

Organizator: Zaklada Zamah
Datum početka: 01.02.2012.
Lokacija: Zaklada Zamah, Svačićev trg 3, Zagreb, Zagreb/Karlovac

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Zaklada Zamah
Lokacija projekta:Zaklada Zamah, Svačićev trg 3, Zagreb, Zagreb/Karlovac
Ciljana skupina: Djeca od 7-10 godina
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 01.02.2012
Datum završetka:01.11.2012
Broj sati: 15
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Prikupljanje sredstava

rad s djecom osnovnoškolske dobi
Kontakt osoba: Ivana Zima
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Upoznavanje većeg broja djece osnovnoškolske dobi s pojmom filantropije. U zanimljivim i prilagođenim radionicama djeca će učiti o odgovornosti prema zajednici, upoznavati se s mogućnostima volontiranja, aktiviranja u zajednici, načinima doniranja svojega znanja, vremena, talenta... Sve skupine djece uključene u projekt bit će pozvane na organiziranje nekog filantropskog projekta ili aktivnosti - rješavanje nekog problema u svojoj okolini.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Upoznavanje s pojmom filantropije, viši stupanj vršnjačke solidarnosti, poticanje za uključivanje u filantropske aktivnosti i projekte.
Očekivani rezultati za volontere: Stečeno iskustvo u osmišljavanju sadržaja i provedbi radionica za djecu osnovnoškolske dobi, administriranje internetske stranice za djecu, upoznavanje s projektnim ciklusom i organiziranjem događaja.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.