Gdje sam?

Platforma.hr 2012.

 Platforma.hr međunarodno je okupljanje koreografa, plesnih umjetnika i grupa koje kroz niz različitih formata (predstave, radionice, predavanja, razgovore) razmjenjuju ideje, iskustva, svoja promišljanja i individualne pristupe plesu, a istovremeno predstavljaju svoj stvaralački rad. Platforma.hr namijenjena je promociji, afirmaciji i razvoju lokalne, regionalne i međunarodne kulturne suradnje kroz umrežavanje, razmjenu i realizaciju različitih programa i projekata. Platforma mladih koreografa nastala je 2000. godine iz potrebe stvaranja i jačanja hrvatske plesne scene. Tijekom jedanaest godina postojanja prerasla je u veliku i važnu manifestaciju te postala nezaobilazno mjesto susreta najboljih hrvatskih i međunarodnih plesača i koreografa. Pod okriljem Platforme mladih koreografa svoje prvijence izveli su autori koji danas utjelovljuju pojam hrvatskog plesa, a upravo Platforma im je pomogla u afirmaciji i  omogućila proboj na međunarodnu plesnu scenu.

Ovogodišnja Platforma.hr održat će se od 29.4.-6.5.2012. Otvaranje ovogodišnje Platforme.hr predviđeno je velikom proslavom na Zrinjevcu povodom obilježavanje Svjetskog dana plesa, a ostali programi odvijat će se u prostoru tvornice Jedinstvo.

Organizator: Plesni centar Tala
Datum početka: 29.04.2012.
Lokacija: Pogon tvornice Jedinstvo, Savski nasip bb, zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Plesni centar Tala
Lokacija projekta:Pogon tvornice Jedinstvo, Savski nasip bb, zagreb
Ciljana skupina: dob od 16-60 godina
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 29.04.2012
Datum završetka:06.05.2012
Broj sati: 45
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 16-22
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: davorka@tala.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: promociji, afirmaciji i razvoju lokalne, regionalne i međunarodne kulturne suradnje kroz umrežavanje, razmjenu i realizaciju različitih programa i projekata.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: uz pomoć volontera Plesni centar Tala održava kvalitetu festivala
Očekivani rezultati za volontere: Platforma.hr postala nezaobilazno mjesto susreta najboljih hrvatskih i međunarodnih plesača i koreografa.Prilika je to volonterima da upoznaju nove ljude i steknu nova iskustva

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.