Gdje sam?

Hrvatska volontera! Krila-terapijsko jahanje

Volonterski centar Zagreb i ove godine zajedno sa svojim partnerima iz Hrvatske mreže volonterskih centara organizira 21.rujna manifestaciju Hrvatska volontira! pod sloganom Volontiraj – budi promjena.

U sklopu manifestacije Udruga Krila organizira sljedeće aktivnosti za volontere:

16:30 dolazak na imanje i obilazak imanja (upoznavanje s konjima, njihovim pasminama, karakteristikama, samom terapijom, općenito radom u Krilima )
17:00 okupljanje na livadi Krila i gledanje jednog kondicionog treninga (učenje o tome što je kondicioni trening za konje, tko ga provodi, zašto, na koji način, upoznavanje sa kondicionerom i konjem i sl.)
17:30 priprema konja za terapiju (mali volonterski trening) ( kako očistiti konja, kako ga osedlati, kako ga voditi, što sve radi volonter vodič u terapiji, na što treba obratiti pozornost i sl.)
18:00 predavanje o Krilima i volontiranju u Krilima (što su Krila, kada su nastala, kako su se razvijala, Krilati konji, korisnici, učinci terapije, što volonteri u Krilima rade, kako mogu doprinjeti Udruzi i sl.)
19:00 pokazivanje hranjenja konja (što sve konji jedu, koji je proces hranjenja konja, na što treba obratiti pozornost kod hranjenja konja )
19:30-20:00 rastanak uz mali poklon za uspomenu na posjet Krilima

Organizator: Krila-terapijsko jahanje
Datum početka: 21.09.2012.
Lokacija: Gornji Bukovac 18a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Krila-terapijsko jahanje
Lokacija projekta:Gornji Bukovac 18a, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca s poteškoćama u razvoju
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 14 volontera)
Datum početka: 21.09.2012
Datum završetka:21.09.2012
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: Od 16.30 do 20.00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Lidija Samac
Web stranica: www.krila.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Podizanje svijesti o volonterskom radu, socijalizacija djece s poteškoćama u razvoju,...
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Želimo dobiti kvalitetne ljude koji će kroz edukaciju i druženje postati naši volonteri i time pomoći provedbi programa terapijskog jahanja, kao i povećanje broja stalnih volontera. Upoznavanje šire javnosti s radom udruge.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo rada kroz volonterski rad,edukacija o konjima,boravak u prirodi, druženje i rad s djecom s poteškoćama u razvoju,...

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.