Gdje sam?

Volontiraj u Kući Lauba!

Program volontiranja namijenjen je kandidatima i kandidatkinjama koji su završili studij humanističkog, umjetničkog ili ekonomskog usmjerenja, ili se nalaze na završnim godinama studija. Želimo stvoriti tim ljudi iz različitih područja: povijesti umjetnosti, likovnih umjetnosti, dizajna, arhitekture, filozofije, sociologije, pedagogije, režije, snimanja i ekonomije, koji imaju različite interese za suvremenu umjetnost i njihove programe.

Radno vrijeme Kuće Lauba je od 15.00 do 23.00 sata svakoga dana (uključujući nedjelju), subotom od 11.00 do 23.00 sata. Radno vrijeme sudionika i sudionica u Programu volontiranja je svakoga dana po četiri sata. Svaki sudionik radi u jednoj od dvije smjene, ovisno o unaprijed pripremljenom rasporedu.

Program je volonterski i traje tri mjeseca. Nakon uspješno završenog programa volontiranja, volonteri će dobiti certifikate o volontiranju i preporuke.

Organizator: Lauba - Kuća za ljude i umjetnost
Datum početka: 20.09.2012.
Lokacija: Prilaz baruna Filipovića 23a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Lauba - Kuća za ljude i umjetnost
Lokacija projekta:Prilaz baruna Filipovića 23a, Zagreb
Ciljana skupina: mladi (18-30 god)
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 20.09.2012
Datum završetka:23.12.2012
Broj sati: 720
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: 15:00-23:00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Vjekica Buljan
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Posjetitelji Laube naša su zajednica korisnika, kojima želimo ponuditi nasmiješenu osobu sa znanjem o našem postavu, zbirci, umjetninama i umjetnicima.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: U Laubi postoji razmjena: kustosi dijele svoja znanja i iskustva sa volonterima, a volonteri ulažu svoje vrijeme i trud u svakodnevno funkcioniranje Laube.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri prolaze kroz sve faze rada u jednoj kulturnoj instituciji i dijele zadatke u skladu sa vlastitim interesima i školovanjem.
Komentar organizatora: Molimo da se prijavite tako da na internships@lauba.hr posaljete svoje motivacijsko pismo, zivotopis i ispunjeni kratki obrazac prijave sa naseg weba www.lauba.hr/hr/volontiraj-5/

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.