Gdje sam?

BROD KNJIŽARA - BROD KULTURE

Brod knjižara - Brod kulture jedinstven je projekt u svijetu koji se održava već šest godina zaredom na Jadranu. Ciljevi projekta su: popularizacija knjige, promocija domaći i stranih književnika te ostalih vidova kulture: kazalište, igrokati, glumački performanski, glazbena umjetnost, likovna umjetnost itd. Osim toga održavaju se edukativne i kreativne radionice za djecu i mlade na brodu. Svi programi besplatni su za posjetitelje.

Volonterske mogućnosti za rad su (ovisno o interesima volontera): suradnja s međunarodnim institucijama s kojima Udruga posluje te suradnja s novim institucijama, izrada programskih planova zajedno s Programskim vijećem, korespodencija s domaćim i stranim književnicima, suradnja s predstavnicima Zemlje partner, rad na društvenim mrežama - Facebook, Twiter te web, suradnja i dogovori s ostalim umjetnicima sudionicima projekta, rad na donacijama za projekt, izrada planova i programa radionica za projekt, sudjelovanja na izradi PR strategije i rad s PR stručnjacima koji rade na projektu (trenutno 3 PR stručanjka rade na projektu), izrada marketinških planova i realizacija, priprema natječaja za kratku priču (u 2013. kreće 4. natječaj u travnju) te realizacija natječaja, priprema projekta te sudjelovanje u realizaciji projekta, rad na pripremi dokumentacije za EU fondove s osobama iz Programskog vijeća (obavezno znanje engleskog jezika)te izrada dokumentacije, sudjelovanje u dogovaranjima gostiju za projekt.

Organizator: Udruga Brod kulture
Datum početka: 25.10.2012.
Lokacija: Bosutska 30, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Brod kulture
Lokacija projekta:Bosutska 30, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca, mladi, roditelji, domaći i strani gosti na Jadranu
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 41 volontera)
Datum početka: 25.10.2012
Datum završetka:27.07.2013
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: prema mogućnostima volontera
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski, Njemački, Talijanski, Drugi jezici
Rad na računalu: Osnove rada na računalu, Održavanje web stranica
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Prikupljanje sredstava
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Dizajn: Web dizajn, Grafički dizajn
Kontakt osoba: Igor Gerenčer
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Kako projekt već šest godina bilježi stalni rast te od ove godine u puna afirmacija na međunarodnom planu, projektom se hrvatska kultura i turizam širi preko granica te je za očekivati da projekt tijekom godina se proširi i na ostale zemlje u Mediteranu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uključivanjem volontera u rad na projektu Udruga će moći ostvariti sve zadane ciljeve te moći realizirati svi novi programi, a posebice u razvoju projekta na međunarodnom planu gdje će volonteri imati aktivnu ulogu u procesu rada na pripremama programa sa stranim partnerima.
Očekivani rezultati za volontere: Volonterima se omogućava stjecanje novih znanja i iskustava, sudjelovanje u projektu i s vremenom preuzimanje stalnih poslova u projektu.
Komentar organizatora: Pomoć svim volonterima je osigurana od strane Programskog vijeća projekt kako bi mogli obavljati sve kompleksne poslove.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.