Gdje sam?

3. humanitarni malonogometni turnir " Plamen dobrote "

Boćarski klub OSI DDZ " Željko Klepač " - Uriho dana 29.09.2012 ( subota ),    organizator je 3.humanitarnog turnira " Plamen dobrote ". Ovaj sportski događaj  održat će se na Akademiji " Marić " u vremenskom periodu od 8.45 - 22.00.  sati.

Pozivamo zainteresirane volontere da se odazovu i pomogno nam u  realizaciji ove humanitarne akcije. Naš klub okuplja sportaše s invaliditetom koji  boluju od mišične distrofije i cerebralne paralize. Imamo 25 registriranih članova.

Volonteri su nam potrebni u logističkom dijelu ( prehrana , piće..). Asistiranje   sudionicima i osobama s invaliditetom u realizaciji tih potreba. Po završetku     sportskog programa predviđen je zabavno-glazbeni dio svih sudionika turnira. 

Organizator: Boćarski klub društva distrofičara Zagreb "Željko Klepač"- URIHO
Datum početka: 29.09.2012.
Lokacija: Albrechtova bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Boćarski klub društva distrofičara Zagreb "Željko Klepač"- URIHO
Lokacija projekta:Albrechtova bb, Zagreb
Ciljana skupina: spotaši s invaliditetom
Ciljani broj volontera:7 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 29.09.2012
Datum završetka:29.09.2012
Broj sati: 12
Učestalost: godišnje
Od - do: 8.45 - 22.00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu
Sport
Kontakt osoba: Željko Jarić-Pavičić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Ovim projektom dobiva se potpuno drukčija percepcija šire javnosti o mogučnostima i sposobnostima sportaša s invaliditetom. Uklanjaju se predrasude u mijenjanju stavova i pogleda.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike Osobe s invaliditetom mogu u interaktivnoj komunikaciji prenijeti prenijeti svoja saznanja,iskustva na volontere.Prihodima s turnira dobivamo mogučnost nastavka rada i djelovanja.
Očekivani rezultati za volontere: Očekivani rezultati za volontere (znanja, vještine, iskustva i stavovi) Volonteri mogu puno naučiti o pogledima na život osoba s invaliditetom.Steći pozitivne stavove,promijeniti i prenijeti svoja iskustva na širu zajednicu.To podrazumijeva znanje i vještinu.
Komentar organizatora: Ostalo: Na ovim Vašim stranicama imamo uvid u kvalitetne informacije.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.