Gdje sam?

Želim znati više

 Projekt je namijenjen darovitoj djeci osnovnih škola grada Zagreba. Sastojat će se od rada u malim grupama od dvije do četiri osobe uz naglašen invidualan pristup.

Program uključuje vježbe za rad viših kognitivnih funkcija kao što su konvergentno i divergentno mišljenje, rješavanje problema, logičko mišljenje,stvaralačko mišljenje, usvajanje komunikacijskih vještina,obogaćivanje i širenje znanja o sebi te projektni rad i edukativne igre.

U okviru programa nalazi se fizika matematika i informatika. Težište je postavljeno na rješavanje problemskih zadataka s natjecanja iz dotičnih predmeta počevši od općinskog do državnog nivoa.

Podsjećamo da ovakva natjecanja često pomogno mladim ljudima da otkriju i usvoje znanja koja mogu kasnije profilirati njihovu profesionalnu budućnost. Pored natjecanja predviđamo rad na naprednim temama prema kojima učenici iskazuju posebne interese npr. izrada i dizajn web stranice, osnovne građe računala i operacijskih sustava baze podataka i sl.

Organizator: Udruga Ja to mogu
Datum početka: 10.10.2012.
Lokacija: Mašićeva 3a, grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Ja to mogu
Lokacija projekta:Mašićeva 3a, grad Zagreb
Ciljana skupina: djeca osnovnih škola
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 10.10.2012
Datum završetka:01.06.2013
Broj sati: 0
Učestalost: tjedno
Od - do: Ovisi prema radionici
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Silvija Trčak
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Pruženje pomoći nadarenoj djeci te zadovoljstvo pomaganja.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Ispunjavanje njihovih ciljeva-postizanje što boljih rezultata na natjecanjima,te zadovoljstvo udruge da im omoguči daljnje napredovanje i zadovoljstvo postignutim rezultatima.
Očekivani rezultati za volontere: Zadovoljstvo pomaganja djeci s posebnim potrebama-nadarena djeca ,stjecanje znanja od mentora te zadovoljstvo druženja.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.