Gdje sam?

Protunapad - volontiraj za Hrvatsku slobodnu od mina!

MONTAŽSTROJ TRAŽI VOLONTERE U PROJEKTU ZA ODVAŽNE!

Montažstroj poziva na volontiranje u projektu „Protunapad“ u kojem će se odvažni umjetnici obračunati s minskim zagađenjem u Hrvatskoj. Svi koji žele steći radno iskustvo u području kulture, sudjelovati u društveno odgovornom projektu te pomoći Montažstrojevoj inicijativi koja je minski problem ponovno vratila u fokus javnosti, mogu se prijaviti slanjem svoje biografije na protunapad@montazstroj.hr.

U realizaciji projekta „Protunapad“ Montažstroj traži radišne i entuzijastične osobe za sudjelovanje u pomoćnim produkcijskim i organizacijskim poslovima. Osim toga, volonteri projekta „Protunapad“ dobit će priliku edukacije o minskom problemu u Hrvatskoj. Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija o projektu „Protunapad“ na stranici https://protunapad.montazstroj.hr a o dvadeset godina rada Montažstroja mogu se informirati na stranici www.montazstroj.hr.

Organizator: Montažstroj
Datum početka: 01.03.2013.
Lokacija: Vojnovićeva 22, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Montažstroj
Lokacija projekta:Vojnovićeva 22, Zagreb
Ciljana skupina: Opća javnost
Ciljani broj volontera:12 (do sad se prijavilo 8 volontera)
Datum početka: 01.03.2013
Datum završetka:01.04.2013
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10 - 14h
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Hana Grgić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Od volontera očekujemo predan i odgovoran pristup radu. Očekujemo da svoje obaveze izvršava savjesno i na vrijeme.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonteri u projektu "Protunapad" direktno pomažu u realizaciji kompleksnog društveno-odgovornog projekta koji se bavi problemom minskog zagađenja u Hrvatskoj. U 2013. i 2014. godini Montažstroj će ispitati koliko je naša zemlja slobodna testirajući tijelima plesača minsku opasnost.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći iskustvo rada u kulturi, a tijekom rada na pozadinskim produkcijskim i organizacijskim poslovima iz prve će ruke sudjelovati u stvaranju dokumentarnog-igranog filma. Osim toga, volonteri projekta „Protunapad“ dobit će priliku educirati se o minskom problemu u Hrvatskoj.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.