Gdje sam?

Zapruđe uživo 2013

 Zapruđe uživo je dvodnevni festival na otvorenom, na Meštrovićevom trgu. Neprekidno se održava od 2000. i time je najdugotrajnija takva priredba u Novom Zagrebu. Ulaz je slobodan pa je to prilika brojnim građanima Novog Zagreba za cjelodnevnu zabavu u okruženju pozitivne energije urbane/rock kulture. Jutarnji program se sastoji od nastupa dječjih zborova, plesnih grupa i sl. pa je prilika za nastup najmlađim talentiranim klincima kako bi nam pokazali svoje vještine. Poslijepodnevni program daje priliku mladim i neetabliranim rock bendovima za nastup na velikoj pozornici s profesionalnim ozvučenjem da nastupe pred brojnom publikom. Večernji je pak program, rezerviran za nastupe zvijezda domaće urbane i rock scene ili gostima iz inozemstva koji su ove godine Green Date (Engleska), Edo Maajka, Cherkezi United, Projekt Trnsko... Uloga Volontera sastoji se od pomoći oko promotivnih akcija, prihvata gostiju, pomoći na šankovima...

Logo Zaprude uzivo

Organizator: Udruga građana Zapruđe
Datum početka: 17.05.2013.
Lokacija: Zapruđe, Meštrovićev trg, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga građana Zapruđe
Lokacija projekta:Zapruđe, Meštrovićev trg, Zagreb
Ciljana skupina: djeca, studenti, građani Novog Zagreba
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 17.05.2013
Datum završetka:19.05.2013
Broj sati: 21
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-13 i 17-23
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Posebni zahtjevi: Poželjno posjedovanje ovjerene sanitarne knjižice
Kontakt osoba: Zeljko Rajkovic
Web stranica: www.zaprudje.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Važno je naglasiti da se radi o neprofitnoj organizaciji s bazom na volonterskm radu samih građana, da se ne naplaćuju nikakve ulaznice. Cjelokupno se događanje financira skromnim doprinosom grada, dobrovoljnim prilozima građana i nemjerljivom pomoći suorganizatora Centra za kulturu Novi Zagreb.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Za lokalnu zajednicu nemjerljiv značaj ovog projekta je održavanje tradicije proljetnih okupljanja građana u okruženju urbane/rock kulture u slobodnoj formi bez naplate ulaznica. Prilika je to i mladim umjetnicima za nastupe pred većim auditorijem, a građanima omogućava zabavu, okupljanje i druženje na gradskom trgu što je trend u europskim gradovima. Tako nakratko Novi Zagreb prestaje biti samo "spavaonica". Razvijanje volontarizma u realizaciji ovog projekta jamstvo je održanja lijepe tradicije uključivanjem mladih obrazovanih i za kulturu i korist lokalne zajednice zainteresiranih ljudi. Pomoć organizatorima sastoji se od sudjelovanja u promotivnim aktivnostima, prihvatu izvođača, pomoći na šankovima i štandu tombole, pomoći održavanju trga urednim, pripremi trga za festival kao i "raspremanju trga" nakon priredbe.
Očekivani rezultati za volontere: Mogućnost stjecanja saznanja o vještinama i aktivnostima potrebnim da bi se projekt takve važnosti za lokalnu zajednicu mogao dovesti do realizacije, sudjelovati će u raznim aspektima projekta, ovisno o svojim afinitetima, sudjelovati u promotivnim aktivnostima, voditi brigu o okolišu... Obzirom na ovogodišnje izvođače iz Engleske moći će vježbati engleski jezik, komunikacijske vještine, upoznati brojne vršnjake, dobiti uvid u kompleksnost organizacije ovakvog projekta.
Komentar organizatora: Svi će volonteri biti nagrađeni za sudjelovanje poklonima vezanim za Zapruže uživo.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.