Gdje sam?

Zagreb Adventure Festival

Zagreb Adventure Festival je festival pustolovnog turizma, aktivnog odmora, sporta, rekreacije i ekologije na otvorenom, koji će se održati 4.-5. 5. 2013. u Zagrebu na Otoku Hrvatske mladeži na Jarunu.

Specifičnost ovog festivala je ta da se svi sadržaji mogu uživo doživjeti i isprobati. Posjetitelji će imati priliku natjecati se u timskim igrama i osvojiti vrijedne nagrade.

U nedjelju će se održati pustolovna utrka za djecu iz dječjih domova iz cijele Hrvatske, pri čemu će pobjednička ekipa osvojiti 5-dnevni Scout camp na Zrmanji. Za djecu iz domova će također biti organizirani razni drugi sadržaji u obliku radionica.

Volonteri će za vrijeme festivala:

  • dijeliti letke prolaznicima i pozivati ih na festival
  • usmjeravati ljude prema određenim punktovima
  • pomoći pri izvođenju pustolovne utrke (usmjeravanje djece na idući poligon, asistiranje izlagačima na njihovom mjestu pri izvođenju igara za djecu na poligonima, vođenje poligonskog formulara - bodovanje)
  • pomoći kod radionica za djecu (asistiranje i koordiniranje)

Organizator: Kreativna tvornica avanture
Datum početka: 04.05.2013.
Lokacija: Jarun, Otok Hrvatske mladeži, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Kreativna tvornica avanture
Lokacija projekta:Jarun, Otok Hrvatske mladeži, Zagreb
Ciljana skupina: šire građanstvo
Ciljani broj volontera:25 (do sad se prijavilo 20 volontera)
Datum početka: 04.05.2013
Datum završetka:05.05.2013
Broj sati: 8
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10.00-18.00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: participant4@adventurefestival.com.hr
Web stranica: www.adventurefestival.com.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonteri će o svim ostalim detaljima biti naknadno obaviješteni. Pred sam festival održat će se operativni sastanak volontera za što će volonteri biti na vrijeme obaviješteni.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pomoć volontera uvelike će olakšati izvedbu i koordinaciju cijelog festivala, što će pogotovo povećati kvalitetu samog festivala, a stoga i zadovoljstvo posjetitelja.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će imati priliku upoznati se s raznovrsnim pustolovnim sportovima i aktivnostima, te isprobati iste. Volonteri će kroz festival biti motivirani da se i sami bave aktivnostima na otvorenom i ekologijom što je od posebno velikog značaja u ovo današnje užurbano vrijeme kada čovjek nalazi malo vremena za kretanje. U pustolovnoj utrci za djecu imati će priliku družiti se s djecom iz domova i upoznati se raznovrsnim sadržajem i aktivnostima pustolovne utrke i ostalih radionica, te steći iskustvo u radu s djecom.
Komentar organizatora: Kontakt osoba: Alida Poretti 095 5090 406 www.adventurefestival.com.hr www.facebook.com/ZagrebAdventureFestival www.youtube.com/watch?v=_hH40tWpNaE

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.