Gdje sam?

V. festival putovanja "PUTOVANJE je ZNANJE"

Festival putovanja Zagreb

ŠTO JE FESTIVAL PUTOVANJA?
Festival putovanja „PUTOVANJE je ZNANJE“ cijelo-dnevni je festival individualnih putovanja koji na jednom mjestu okuplja putnike, avanturiste udruge i usluge iz svijeta putovanja. U sklopu festivala održavat će se tematske radionice, humanitarna prodaja fotografija, druženje s putopiscima, potpisivanje knjiga i motivacijska predavanja iskusnih putnika.

ZAŠTO FESTIVAL PUTOVANJA?
Cilj festivala putovanja „PUTOVANJE je ZNANJE“ je promicanje kulture individualnih putovanja kao jednog od najboljih načina za stjecanje novih znanja. Putovanjem u vlastitom aranžmanu osobe ubrzano stječu nova znanja, postaju tolerantnije, odgovornije i spremnije za buduće životne i poslovne izazove. Festival potiče promjenu sustava vrijednosti, promičući znanje kao najvažniji resurs, te na taj način daje svoj doprinos konceptu „Hrvatska – zemlja znanja“.

TKO JE ORGANIZATOR?
Udruga „Oko svijeta“ osnovana je 2009. godine s ciljem okupljanja putnika i promicanja učenja kroz putovanje. Iza nas su organizacije četiri najveća festivala putovanja u Hrvatskoj, na kojima su sudjelovali mnogi poznati putnici i osobe (Hrvoje Šalković, Krešimir Raguž, Jasen Boko, Dvina Meler, Boris Veličan, Davor Rostuhar, Miro Aščić, Milan Mike Ožić, Zoran Paunović, Ivica Jujnović, Mihovil Miće Marinović, Tomislav Perko, Jasna Ferluga Elvir Tabaković, Leo Lemešić, Anja Mutić, Roman Kos, Krešimir Raguž, Rok Kofol, Jerko Bakotin, Siniša Glogoški, Domagoj Jakopović – Ribafish, Rok Kofol, prof.dr.sc. Darko Prebežac, prof.dr.sc. Velimir Srića i mnogi drugi).

GDJE I KAKO?
U suradnji s kinom ”Europa” kao kulturnim središtem u centru Zagreba, cjelodnevna manifestacija će se odvijati na prostoru predvorja, terase, foajea i dvorane kina Europa. Prostor festivala bit će ispunjen izlagačkim jedinicama i prigodno uređen u svrhu privlačenja posjetitelja te odgovarajućeg promoviranja sudionika i izlagača.

OPIS VOLONTERSKIH POSLOVA:
- dijeljenje promotivnih materijala uoči festivala,
- koordinacija predavača i izlagača,
- dijelje informacija posjetiteljima,
- priprema materijala i opreme za powerpoint prezentacije/radionice,
- prikupljanje podataka o posjetiteljima festivala.

Putujmo zajedno!!!

PROGRAM FESTIVALA

Organizator: Udruga Oko svijeta
Datum početka: 12.06.2013.
Lokacija: Varšavska ulica 3, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Oko svijeta
Lokacija projekta:Varšavska ulica 3, Zagreb
Ciljana skupina: studenti, maldi, putnici
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 13 volontera)
Datum početka: 12.06.2013
Datum završetka:13.06.2013
Broj sati: 10
Učestalost: godišnje
Od - do: 10 - 20
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Ivica Jujnović
Web stranica: www.putovanje-je-znanje.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Pripremne aktivnosti za festival će se održavati u ponedjeljak i utorak uoči festivala u trajanju 4 sata.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Promicanje kulture putovanja i učenja kroz putovanja.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje s idejom festivala i udruge "Oko svijeta", upoznavanje poznatih putnika, razmjena iskustava s putovanja, traženje ideja za putovanja.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.