Gdje sam?

Festival Perforacije

Festival Perforacije 2013.  projekt je udruge Domino, nastao 2009. kao želja da se ispravi pothranjenost nezavisnih autora i autorskih kolektiva. Festival pokriva ono što nedostaje na domaćoj kulturnoj sceni, te osmišljeno ispravlja dugogodišnje zanemarivanje nezavisne scene na nekoliko razina i načina: stvaranje boljih produkcijskih i prezentacijskih uvjeta, promocija mlađih, ali i već etabliranih umjetničkih imena, te uspostava mreže partnera posvećene novim produkcijama i koprodukcijama u Zagrebu, diljem Hrvatske i regije. Ove godine od zanimljivosti možemo spomenuti već popularnu Noć performansa, zatim izvedbe braće Sinkauz u suradnji sa japancem Mikkiko Kawamurom, Room 100, te suvremene kazališne i plesne izvedbe Brune Isakovića, Petre Zanki, Martine Nevestić, Geralda Kurdiana i mnogih drugih. U sklopu festivala održat će se i konferencija Imagine 2020 ("art and climate change project"), u kojemu osim Domina iz Hrvatske sudjeluje još 12 partnera iz cijeloga svijeta.

Volonteri su potrebni radi realizacije programa i biti će uposleni u nekim uredskim poslovima za vrijeme festivala, te na svim drugim poslovima pri produkciji i održavanju predstava i konferencije kao što su: blagajna, garderoba, hostese na konferenciji, odnosi kako s  gledaocima tako i izvođačima, te prisustvovanje predstavama u ulozi pomoći pri ulasku u dvorane, održavanju reda i mira i drugo. Također, 10 dana prije festivala potrebna je pomoć pri uredskim poslovima gdje će volonteri steći neka produkcijska iskustva.

Ove godine festival se održava čak u četiri grada: Zagreb, Rijeka, Split i Dubrovnik. (Napomena, natječaj za volontere je otvoren za festivalska događanja u Zagrebu!)

Organizator: domino
Datum početka: 10.09.2013.
Lokacija: ZPC, SC, MSU, &TD, MM i Maksimir., Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): domino
Lokacija projekta:ZPC, SC, MSU, &TD, MM i Maksimir., Zagreb
Ciljana skupina: volonteri
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 25 volontera)
Datum početka: 10.09.2013
Datum završetka:22.09.2013
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 10:00 do ponoći, ovisi o predstavi
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Drugo

Ljubav za kazalištem
Posebni zahtjevi: Pouzdani volonteri
Kontakt osoba: Ana Domaš
Web stranica: www.perforacije.org
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonteri koji se žele baviti produkcijskim poslovima i organizacijom kulturnih događanja pruža se prilika da ostanu u vezi sa udrugom, te da volontiraju i na ostalim programima koji se odvijaju tijekom cijele godine, te tako steknu mnoga željna iskustva u ovoj branši.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nesmetana realizacija festivala sa visokom razinom kvalitete produkcije za izvođače i gledaoce.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, izravni doticaj sa organizatorima i izvođačima, te šansa da samostalno vode jedan od segmenata festivala kao što su blagajna, garderoba, opća produkcija i drugo.
Komentar organizatora: Ekipa iz Festivala Perforacije unaprijed se zahvaljuje zainteresiranim volonterima na njihovom dragocijenom vremenu koje će dodijeliti ovom festivalu, te se nadamo da će ovo iskustvo biti pozitivno i zanimljivo za sve.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.