Gdje sam?

Noć istraživača 2013., Zagreb

Sveučilište u Zagrebu poziva zainteresirane volontere da se pridruže u pripremi Noći istraživača koja će se održati u petak 27.9.2013. od 17 do 23 sata na Cvjetnom trgu.

Noć Istraživača održava se u tri naša najveća grada: Zagrebu, Splitu i Rijeci, a istodobno se održava i u tristotinjak gradova i 35 zemalja širom Europe. Cilj ove manifestacije je približiti istraživače i njihov rad i život javnosti te pokazati da su oni obični ljudi koji imaju interese poput svih ostalih ljudi, ali uz to rade vrlo interesantan i zahtjevan posao.
Zagrebački dio programa pripremaju Sveučilište u Zagrebu, Institut Ruđer Bošković te Institut za fiziku, a pripremljen je zaista raznolik program na nekoliko lokacija: Cvjetni trg, Centar Cvjetni, Kino Europa, Francuski institut, Knjižnica i čitaonica Bogdan Ogrizović.

Volonteri će pomagati u različitim dijelovima programa:  pomoć u pripremi programa prije početka manifestacije, pomoć istraživačima na istraživačkim postajama na Cvjetnom trgu, tehnička pomoć prilikom filmskih projekcija, praćenje posjećenosti programa te  informiranje posjetitelja o programu i lokaciji pojedinih dijelova programa za vrijeme manifestacije.

Više informacija o Noći istraživača 2013. možete pronaći na web stranici: https://noc-istrazivaca.hr i na facebook stranici: https://www.facebook.com/Noc.istrazivaca.Hrvatska?ref=profile

Organizator: Sveučilište u Zagrebu
Datum početka: 20.09.2013.
Lokacija: Cvjetni trg, Kino Europa, Francuski institut, Centar Cvjetni, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Sveučilište u Zagrebu
Lokacija projekta:Cvjetni trg, Kino Europa, Francuski institut, Centar Cvjetni, Zagreb
Ciljana skupina: studenti
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 18 volontera)
Datum početka: 20.09.2013
Datum završetka:27.09.2013
Broj sati: 18
Učestalost: godišnje
Od - do: 3 x od 10 do 14h; 1 x od 17 do 23h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Posebni zahtjevi: Priložiti sažeti životopis i kratko motivacijsko pismo
Kontakt osoba: Božica Bartolac
Web stranica: www.unizg.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonteri će biti angažirani tijekom trajanja same manifestacije, uz nekoliko kraćih angažmana u tjednu prije samog događaja. Organizator će osigurati hranu i osvježenja za vrijeme trajanja manifestacije.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pomoć u pripremi i izvedbi programa manifestacije Noć istraživača 2013.: informiranje publike o programu, pomoć istraživačima na istraživačkim postajama, tehnička pomoć u izvedbi programa (filmske projekcije), praćenje posjećenosti programa na pojedinim lokacijama
Očekivani rezultati za volontere: Razvoj komunikacijskih i organizacijskih vještina, iskustvo u organizaciji i radu na većim manifestacijama, iskustvo rada i upoznavanje s istraživačkom zajednicom, stjecanje novih poznanstava i mogućnost stvaranja i/ili širenja mreže profesionalnih kontakata.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.