Gdje sam?

Hrvatska volontira! Obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti

Dom za starije i nemoćne osobe Trešnjevka će u petak 20.09.2013. u vremenu od 10 do 18 sati prigodnim aktivnostima obilježiti Europski tjedan mobilnosti. Aktivnosti će se odvijati u parku Doma u skladu sa sloganom Tjedna mobilnosti "Za čist zrak - na tebi je red". Aktvnosti su slijedeće: rekreativna grupna gimnastika, plesna grupa, društvene igre, sportsko-rekreativne igre, kreativne radionice, radionica reciklaže, recitatorska grupa, mjerenje krvnog tlaka... koje će se odvijati od 10 do 14 u suradnji sa OŠ Montessori "Barunice Dedee Vranyczany", Mali dom, Udruga za zaštitu i promicanje mentalnog zdravlja Svitanje, Gerontološki centar Trešnjevka i  Podružnica Drenovačka 30. U 13.30 u dvorani počinje predavanje uz video projekciju Udruga za kreativu, "Moja Trešnjevka-nekad i danas", a u 16 sati zdravstveno predavanje doc.dr.sc.Hrvoje Pintarić "Važnost tjelesne aktivnosti u prevenciji kardiovaskularnih bolesti".

Volonteri bi obavljali aktivnosti pomoći korisnicima Odjela za pojačanu njegu koji su u kolicima da sudjeluju u navedenim aktivnostima (ovisno o mogućnostima korisnika). Također da se volonteri sami uključe u navedene aktivnosti.

Organizator: Dom za starije i nemoćne osobe Trešnjevka
Datum početka: 20.09.2013.
Lokacija: Tgr Slavoljuba Penkale 1, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dom za starije i nemoćne osobe Trešnjevka
Lokacija projekta:Tgr Slavoljuba Penkale 1, Zagreb
Ciljana skupina: Korisnici Odjela za pojačanu njegu
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 20.09.2013
Datum završetka:21.09.2013
Broj sati: 4
Učestalost: godišnje
Od - do: od 10 do 14
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Gorana Karabatić, soc.rad.
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: /
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Dom za starije i nemoćne osobe Trešnjevka radi nedostatka osoblja ne može osigurati korisnicima Odjela za pojačanu njegu sudjelovanje taj dan na navedenim aktivnostima, tako da će pomoć volontera biti od iznimne važnosti i za ustanovu i za korisnike.
Očekivani rezultati za volontere: /

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.