Gdje sam?

Međunarodni projekt SEDAM

SEDAM

Predstava SEDAM putuje po svijetu već šest godina i 23. studenog 2013. održat će se Hrvatska premijera. Kao protagonisti pojavit će se utjecajne javne ličnosti hrvatske. Predstavom se pokušava senzibilizirati javnost za teme ravnopravnosti spolova i cijeli je događaj humanitarne naravi jer sredstva od prodanih karata, te donacije, idu za Sigurne ženske kuće. Uoči predstave održat će se dvodnevna konferencija na temu trgovanja ljudima na kojoj će gostovati stručnjaci iz Švedske, dok je konferencija organizirana za cijelu regiju.

Volonteri će biti zaduženi za rad u uredu, pomoć oko organizacije predstave (probe i izvedba), distribucija promotivnih materijala, pomoć oko organizacije i održavanja konferencije, kontaktiranje sudionika konferencije, slanje poziva za predstavu, održavanje društvenih mreža i slično.

Organizator: domino
Datum početka: 11.11.2013.
Lokacija: Kranjčevićeva 11, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): domino
Lokacija projekta:Kranjčevićeva 11, Zagreb
Ciljana skupina: Nevladine i vladine organizacije koje se bave ravnopravnosti spolova, ljubitelji kazališta, novinari, studenti
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 38 volontera)
Datum početka: 11.11.2013
Datum završetka:24.11.2013
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: Raznoliko
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Vera Pfaff
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Nema
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Prikupljanje sredstava za Sigurne ženske kuće, informiranje javnosti o važnosti ravnopravnosti spolova, informiranje stručnjaka o temama iz područja sprečavanja trgovanja ljudi.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo u priređivanju velikog kulturnog događaja, informiranje o temama ravnopravnosti spolova i trgovanja ljudima, upoznavanje s utjecajnim javnim ličnostima hrvatske, iskustvo u organizaciji velike međunarodne konferencije.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.